Modify ANY Wii 4.3 & below

Discussion in 'Wii - Tutorials' started by xzxero, Aug 4, 2009.

?
  1. Yes.

    127 vote(s)
    91.4%
  2. No.

    12 vote(s)
    8.6%
  1. mrbudders

    mrbudders Member

    Newcomer
    1
    Nov 4, 2009
    United States
    have followed both guides to the letter
     
  2. burritoboy9984

    burritoboy9984 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Jan 24, 2009
    United States
    Launch priiloader from MMM as it says in the guide, not the hbc... [​IMG]

    -Erik
     
  3. mrbudders

    mrbudders Member

    Newcomer
    1
    Nov 4, 2009
    United States
    duh... this is the third wii i have modded in the last 4 hours...you think i would have remembered that [​IMG]
    I feel real stupid now it worked

    I want to thank both u and zxzero for this guide and the outstanding support
     
  4. burritoboy9984

    burritoboy9984 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Jan 24, 2009
    United States
    lol, np... glad you got it sorted out [​IMG]

    -Erik
     
  5. mrbudders

    mrbudders Member

    Newcomer
    1
    Nov 4, 2009
    United States
    hey i got like 30 games that are installed as channels... for obvious reasons, memory, i dont have them on my wii Is there a way to load them off of usb or sd? They are in essence vc games
     
  6. zynexiatech

    zynexiatech Member

    Newcomer
    1
    May 1, 2009
    Cheers I figured that in the end anyway, all sorted and done now only thing I couldn't do was install bootmii as boot2 is it says something about a previously installed version so I could only install as an ios no issues though it's all good I installed priiloader too.
     
  7. burritoboy9984

    burritoboy9984 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Jan 24, 2009
    United States
    I've haven't messed with it much, but it sounds like a job for sneek. Hit up the sneek thread, they will be more helpful [​IMG]

    -Erik
     
  8. cheatmaster5

    cheatmaster5 GBAtemp Regular

    Member
    3
    Feb 19, 2009
    United States
    Smash stack keeps freezing on me

    I am trying to do a 4.3u wii and when I enter stage building it freezes and i have no super smash bros data on the wii
     
  9. Sorox

    Sorox Master Firo Soul

    Member
    4
    Jul 8, 2008
    United States
    çİş
    It's not letting me install the IOS41 wad in wad manager because I don't have the trucha bug. I can't Install the Patched IOS36 (It says I have a rev higher than 3607), I can't downgrade, And I'm pretty sure I couldnt delete the stubs on the IOS's. Help? Please?
     
  10. burritoboy9984

    burritoboy9984 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Jan 24, 2009
    United States
    cheatmaster, did you get it?

    sorox, you don't need the trucha bug to install ios41... People, if you have a problem with the guide, don't try to continue... I assume you are on 4.3? What error does Wad Manager 1.7 give when you try to install ios41?

    -Erik
     
  11. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    21
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???
    You don't need the trucha bug to install IOS41, please use THIS guide I wrote a while ago.
     
  12. VinnyB

    VinnyB Newbie

    Newcomer
    2
    Aug 20, 2010
    United States
    I have been wanting to follow the 4.3 guide for a bit. Just one question though. You mentioned updating the guide or the pack in a previous post unless I misread; something about using dop-mii in the guide. Will you be updating the guide in any way or is this the final version for a while? Just wanted to make sure I didn't follow the guide then something newer comes out right after.

    Thanks for the great guide!
     
  13. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    21
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???
    @VinnyB do you mean my little one or xzxero's? But that's not so important now, forget it with the dop-mii thing, the trucha bug restorer more stable.
     
  14. VinnyB

    VinnyB Newbie

    Newcomer
    2
    Aug 20, 2010
    United States
    I meant xxzero's. But since TBR is more stable then I guess this would probably be a final guide then since it seems to be working for all the people here. Thanks for the info.
     
  15. burritoboy9984

    burritoboy9984 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Jan 24, 2009
    United States
    vinny, even if I update the guide with dop-mii, the end result would be the same as this... so no need to wait [​IMG] dop-mii would just simplify it a little more (which is the whole point of this guide, to do a simple mod [​IMG] )

    -Erik
     
  16. aiden.22

    aiden.22 Member

    Newcomer
    2
    Dec 2, 2009
    United States
    Semi-n00b here [​IMG] first post

    I've hacked 4.2's before with ease but the 4.3 is giving some trouble.

    My buddy updated his to 4.3 and wanted me to hack it so i got a copy of Smash Bros.

    I downloaded the 4.3 mod from megaupload and when i went to stage builder it would freeze and i had to hard reset it.

    then i downloaded it from 4shared and i copied all the files like i did before but when i went to the stage builder, it went in like normal and its acting normal.

    no freeze or exploit.

    tried to download a fresh copy but the same this is happening.

    can anyone help? [​IMG]

    thanks a ton
     
  17. Riley

    Riley GBAtemp Maniac

    Member
    2
    Mar 9, 2009
    Canada
    BC Canada
    download smash stack from here.

    If it still doesnt work use IndianaPWNS.
     
  18. aiden.22

    aiden.22 Member

    Newcomer
    2
    Dec 2, 2009
    United States
    does it have to be a retail version or can it be a burnt copy? [​IMG]
     
  19. peterp13

    peterp13 Member

    Newcomer
    1
    Aug 22, 2010
    Canada
    Help.

    I was trying to softmod my black wii 4.3U using the smash stack of this guide. But when I select "vault" then "stage builder", it pops up the error "There is no save file. Unable to load or save data". So I can't continue.

    I am using a 2G SD card with the extracted 43mod and the card was not locked.

    Please help.
     
  20. Riley

    Riley GBAtemp Maniac

    Member
    2
    Mar 9, 2009
    Canada
    BC Canada
    Make sure the private folder is on your sd card.
    SD:/private/wii/app/rsbe/st/st_080805_0933.bin
     
Loading...