Minecraft Help

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by AcekardFan, Dec 12, 2010.

Dec 12, 2010

Minecraft Help by AcekardFan at 2:49 AM (1,103 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. AcekardFan
    OP

    Member AcekardFan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    232
    Location:
    Stockton
    Country:
    United States
    Hello....I've Lately Bought Minecraft And Been Playing It Well On My Desktop Computer,But When I Transfered All My Minecraft Files (Including Minecraft.exe) To My Laptop Minecraft Doesn't Even Load......The Start Screen Won't Load Or Anything.....If Someone Has Encountered This Problem Please Help Me
     
  2. purechaos996

    Member purechaos996 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    765
    Location:
    Connecticut
    Country:
    United States
    Well, I would try re-downloading the .EXE off of the Minecraft site and see if that works, then copy all you save data over.
     
  3. Bently

    Member Bently GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    495
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    So the game itself doesn't pop up? or there is a black screen? If there is a black screen, update your GPU's drivers.
     
  4. Forstride

    Member Forstride The rudder moves when I turn the wheel

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,763
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Country:
    United States
    Go to your appdata folder, find the .minecraft folder, and delete the bin folder. When you launch Minecraft, it will re-download the bin files, and it should hopefully work. If you have any mods or texture packs installed to minecraft.jar, they will be deleted obviously.
     
  5. AcekardFan
    OP

    Member AcekardFan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    232
    Location:
    Stockton
    Country:
    United States
    The Game Itself Wont Pop Up
     
  6. AcekardFan
    OP

    Member AcekardFan GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    232
    Location:
    Stockton
    Country:
    United States
    I Tried It And i Got The Same Thing The Game Wont Even Show Anything.....And Do You Know If it Has To Do Anything With The memory
     
  7. Forstride

    Member Forstride The rudder moves when I turn the wheel

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,763
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Country:
    United States
    You're laptop probably can't run it then. Like anyone is going to tell you, update your video card drivers, or play on a different computer.
     
  8. Bently

    Member Bently GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    495
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
  9. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Judging by the way you post.

    Try installing Java.
     
  10. Marauding

    Member Marauding GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    124
    Country:
    Canada
    A creeper has bombarded the game.
     

Share This Page