MH3 retail question?

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by MysticBlaze, Apr 19, 2010.

Apr 19, 2010

MH3 retail question? by MysticBlaze at 5:11 AM (1,096 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. MysticBlaze
    OP

    Newcomer MysticBlaze Member

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    k, since the "backup" game isnt working (yet), will the actual store bought game work on a 3.2 system menu wii?
     
  2. Safavid

    Newcomer Safavid Advanced Member

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    83
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Well you would have to block the disc update but yeah it will work..

    . . . . .
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    The backup is working and no, not directly. You need to block the update or use Gecko OS. And you need to install IOS55 for the game, 3.2 does not include IOS55.
     
  4. kirokun

    Member kirokun GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    196
    Country:
    United States
    Something bugged me when I received my free MH3 demo.

    Since it was not a backup I just popped it right into my Wii and used the disc channel.

    However I had gotten an Error#002... why did this happen?

    Did it prevent an update or something?
    In the end I loaded it through NeoGamma so I could play it, but this still puzzles me.
     
  5. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    You get 002 error if the game thinks it is using the wrong IOS or if the IOS version is lower than expected. Try updating IOS55.
     

Share This Page