metal gear 3 on ps3

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by Klx5, Apr 20, 2008.

Apr 20, 2008

metal gear 3 on ps3 by Klx5 at 2:36 AM (1,350 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Klx5
    OP

    Newcomer Klx5 Advanced Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    78
    Location:
    Chicago
    Country:
    United States
    i have a 40 gb ps3, i tryed to play mg3s on it and it tells me that this ps3 is unable to play ps2 software, does anyone has this problem too
     
  2. GN-001 Exia

    Banned GN-001 Exia Banned

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    95
    Country:
    United States
  3. enigmaindex

    Member enigmaindex the Scarecrow

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    663
    Location:
    Gold Coast, Australia
    Country:
    Australia
    40gig PS3 got the PS2 emulator/engine taken out of it to cut costs. Sucks to have a 40gig PS3.

    I got a 60 gig model and it plays all mah PS2 and PS1 games.

    Does the 40gig even play PS1 games?
     
  4. Lyuse

    Lyuse Newbie

    Yes it does
     
  5. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    40GB isn't PS2 BC.
     
  6. enigmaindex

    Member enigmaindex the Scarecrow

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    663
    Location:
    Gold Coast, Australia
    Country:
    Australia

    Ahh i see thanks for that.
     
  7. Sc4rFac3d

    Member Sc4rFac3d GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jul 30, 2005
    Messages:
    1,629
    Country:
    Netherlands
    Damn dude, sucks you had to find out this way. Hope you have a PS2 or something.
     
  8. Klx5
    OP

    Newcomer Klx5 Advanced Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    78
    Location:
    Chicago
    Country:
    United States
    i do have one but it doesn't not work anymore. i guess I'm going to return it once the special edition ps3 with metal gear 4 and the 80 gb comes out
     
  9. Sc4rFac3d

    Member Sc4rFac3d GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jul 30, 2005
    Messages:
    1,629
    Country:
    Netherlands
    Thats an option [​IMG]
     
  10. VVoltz

    Member VVoltz The Pirate Lord

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,727
    Location:
    USA
    Country:
    Bolivia
    Not quite true. Only Subsistance has compatibility issues, Snake Eater works fine, try to play that one.
     
  11. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    VVoltz, didn't notice the 40GB part? 40GBs won't play PS2 games, lol.
     
  12. VVoltz

    Member VVoltz The Pirate Lord

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,727
    Location:
    USA
    Country:
    Bolivia
    Oh, oops, then he is screwed
     

Share This Page