1. EDboyDSi19

    OP EDboyDSi19 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2019
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Running this on GBARunner2 on Twilight Menu ++. So i checked the compatibility for this game and shows it works, but when I try to run it from my DSI, after the Gameboy Logo, it stays on white screen, can't do a thing. Reseted, tried to change some settings to see if it works, but nothing happens. Is there a work-around for this?
     
  2. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11,877
    Country:
    United States
    Download the latest TWiLight Menu++.
    It includes a GBARunner2 build that works with Battle Network.
     
  3. EDboyDSi19

    OP EDboyDSi19 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2019
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Ah, could you provide a link for the latest TwilightMenu++ download? Didn't know there was a latest version.
     
  4. banjo2

    banjo2 little man
    Member

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    925
    Country:
    United States
  5. EDboyDSi19

    OP EDboyDSi19 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2019
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Ah, thank you very much.

    EDIT: Ah! The game really works now! Thank you so much!
     
    Last edited: Nov 19, 2019
    Dodain47, banjo2 and Robz8 like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - MegaMan, Network, screen