1. dahacker2019

    OP dahacker2019 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 21, 2018
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    I've tried 3 cias even 1 that worked on my old small 3ds. But whenever I try to launch the title I get this message.

    upload_2020-8-27_17-19-50.png
    Help would be appreciated!

    This is a rev1 USA CIA on The latest luma plugin loader CTRPF.

    With an ONIONFS Visual Mod for golden Mario over metal Mario
     
    Last edited by dahacker2019, Aug 27, 2020
    SFC-hacker likes this.
  2. dahacker2019

    OP dahacker2019 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 21, 2018
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Tried NO ONIONFS Still getting error
     
  3. dahacker2019

    OP dahacker2019 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 21, 2018
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Tested on working cart. Works. CIA. Still doesn't work.

    Ill dump the real cart and install its cia

    Ill report back.
     
  4. dahacker2019

    OP dahacker2019 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 21, 2018
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Using an updated luma fix4ed the issue.

    Gonna try plugin loader version.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    okay fixed with installing the latest Luma then downgrading. I missed a step in the guide. Thanks in advance
     
  5. SFC-hacker

    SFC-hacker Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 15, 2020
    Messages:
    22
    Country:
    France
    hey! First, try to change your current boot.firm by another one with a lower version then compile a new compatible plugin with it, then launch MK7 and check... If it works, try to reinstall the new boot.firm with a compatible plugin then re-test to see if it works
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Bootup, Mario, error