Hacking M3REAL problem

Feldin

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 17, 2008
Messages
5
Trophies
0
XP
24
Country
Hungary
Hi guys!

I have a problem. I hope you can help me.
My M3REAL card stopped working.
I reformatted the micros SD, tried with an other too, but it does the same.
I have the new sakura on the card. I turn the DS on, and it displays M3DS REAL on the right bottom corner as usual, and then nothing. It stucked there.

What happened? Do you have any suggestion?

Help!
smile.gif


Feldin
 

gtmtnbiker

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
287
Trophies
0
Age
57
XP
335
Country
United States
Could the contacts on the flash card or inside the DS be dirty? Could you try the card in a different DS? Also, do you have a real game that you can try?
 

Feldin

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 17, 2008
Messages
5
Trophies
0
XP
24
Country
Hungary
gtmtnbiker said:
Could the contacts on the flash card or inside the DS be dirty? Could you try the card in a different DS? Also, do you have a real game that you can try?
maybe... how can i clean it?
Im not home... eramus in Finland... so no other friends with DS. No real game with me too...
 

Feldin

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 17, 2008
Messages
5
Trophies
0
XP
24
Country
Hungary
purplesludge said:
Can you try a different firmware or reinstalling it?
Ok. I tried an other sd and it works. What i dont understand that the sd which doesnt work in the flash card is working perfectly as a memory card...
 

gtmtnbiker

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
287
Trophies
0
Age
57
XP
335
Country
United States
You really need to provide a lot more details. What size SD cards? What brand/speed are they? Which one is working and which one is not? Etc.
 

Feldin

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 17, 2008
Messages
5
Trophies
0
XP
24
Country
Hungary
gtmtnbiker said:
You really need to provide a lot more details. What size SD cards? What brand/speed are they? Which one is working and which one is not? Etc.
Sorry. As you can see, I'm not good in this
smile.gif

4gb sandisc microsdhc stopped working
1gb kingston micro sd is working
m3dsreal card
 

Ultralex

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 18, 2009
Messages
334
Trophies
0
Age
28
XP
137
Country
Gambia, The
When I get a black screen when loading my M3 Real I just hold A while starting the ds so that the Menu appears where you can choose between Touchpod and Sakura.When I choose Sakura then all works
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    BigOnYa @ BigOnYa: Fake news