1. Tanas

    Tanas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    There is no chace of anyone ever get this working on the R4.
     
  2. gameguy95

    gameguy95 Needs More Furries!
    Banned

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Country:
    United States
    WHY!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????? [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  3. nsd2003

    nsd2003 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    France
    when will be the newt update( making gta working) avalaible?
     
  4. Nottulys

    Nottulys GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    491
    Country:
    United States
    Waiting now also.
     
  5. Yol Morefi

    Yol Morefi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    51
    Country:
    France
    Lol guy who wants to get this working on R4
    Where is your thought?????? :wtf:
    I get scared by some people stupidity [​IMG]
     
  6. gameguy95

    gameguy95 Needs More Furries!
    Banned

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Country:
    United States
    i am not stupid you ****ing retard i just want to use this on my R4 until my acekard2i gets here
     
  7. Yol Morefi

    Yol Morefi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    51
    Country:
    France
    So if you are not stupid, where did you learn to read?
    M3 real and G6 real firmware, is this not so understandable?
    I'm french and I got no difficulty to understand that...
     
  8. Mefisteso

    Mefisteso Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    Poland
    Is any chance for compatibility for next update for compatibility with GTA: Cw? I think that m3 team must make 1mb saves comaptibility first. Sry for english, it's not my mother tongue...
     
  9. h8uthemost

    h8uthemost GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    689
    Country:
    United States
    Hmmm. I'm not convinced.
     
  10. gameguy95

    gameguy95 Needs More Furries!
    Banned

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Country:
    United States
    i found a patcher for older versions to change between r4 & m3 but it wont work on this one for some reason so i was just wondering if someone would try since most of the people on gbatemp have R4s anyway [​IMG]
     
  11. gameguy95

    gameguy95 Needs More Furries!
    Banned

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Country:
    United States
    Shut the F*** up and think before you talk crap about people [​IMG]
     
  12. lincruste

    lincruste GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    349
    Country:
    Antarctica
    All we need is peace. :luv:
     
  13. FlatFrogger

    FlatFrogger GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    291
    Country:
    Either:
    a)You are stupid
    b)You are a troll

    Either way, the thing you linked is for the M3 Simply, not REAL, they are totally different cards.

    Now if you are quite finished go bark after ysmenu for your R4.
     
  14. Sp33der

    Sp33der GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    435
    Country:
    Netherlands

    This M3 Real firmware update not a M3 Simply, the m3 simple and r4 are almust identical but a m3real and a r4 not.
     
  15. hdofu

    hdofu GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    254
    Country:
    United States
    Theres a better chance they will fix nervous brickdown then that. the only M3 firmware you might possibly get to work on an r4 is the m3 simply firmware since the simply is basicly a rebranded r4 with a few internal changes There'd be no logical reason to do so though since M3 dropped support for the simply awhile ago
     
  16. galggod

    galggod Newbie

    M3 Real firmware would never fully work on m3 Simply/r4 if it would they never would have used other hardware for m3 Real
     
  17. ilovengage

    ilovengage GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Messages:
    427
    Country:
    Australia
    is the m3 ds real still a good flash card or do i have compatibility problems with it and the latest games?!?
    want to play dragon quest v, chrono trigger, gta chinatown wars?! do they work or not? how about wii compatibility? do games work with wii?
     
  18. JoyConG

    JoyConG GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    507
    Country:
    United States
    Dragon Quest and Chrono trigger work.

    GTA, were waiting on an update for m3 real. Updates happen subfrequently. Dunno about wii connectivity though.
     
  19. FlatFrogger

    FlatFrogger GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    291
    Country:
    I've asked about wii connectivity a couple of times in the past, I wouldn't hold your breathe on it but with pokemon platinum coming out who knows, we might see it added, after all the G6 has it.

    This update was released before GTA was dumped, so no to GTA, someone said M3 team are working on a specific GTA update by the end of this weekend, take it as you want personally i'm not holding my breathe. Then again the GTA issue isn't copy protection its save format.
     
  20. ilovengage

    ilovengage GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Messages:
    427
    Country:
    Australia
    so it's not a bad idea to buy it? with rumble and ram expansion pack included for about 47€ it doesn't seem expensive to me .... but it won't work on DSi i guess (and even if it did the expansion packs wouldn't, of course)
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Firmware,