Luminous Arc slowdowns.

Discussion in 'Acekard' started by kingtomy, Aug 30, 2009.

Aug 30, 2009

Luminous Arc slowdowns. by kingtomy at 9:44 PM (1,162 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. kingtomy
    OP

    Newcomer kingtomy Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    So i am currently playing Luminous Arc on my acekard 2i and I am getting random slow downs. The slowdowns can get really slow too, like around a quarter speed of how the speed is actually supposed to be. I have never experienced any slow downs with any other games, not even the castlevania series. Does anyone else get these kind of slow downs in Lumionous Arc or is it just me? I am usin AKAIO 1.4.1 if it matters.
     
  2. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    that is true
    i have a ak2i and a dsi with luminous arc
    i already finished it so i dont really care but i expeirienced the same problem. tho it doesnt make that big of a difference
     
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    try the old dma mode.

    -another world
     
  4. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    New DMA Mode has a lot of problems with some games.
     
  5. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    No, it doesn't.
     
  6. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Yes it does. I could even name some.

    Phoenix Wright Ace Attorney, Apollo Justice Ace Attorney, Ultimate Mortal Kombat.
     
  7. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    It's not DMA's fault.

    Shut yer trap.
     
  8. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Then why does it work on Old DMA mode fine? That means it is New DMA fualt. You should shut up.
     
  9. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    Just because the old DMA/non DMA mode fixes it doesn't necessarily mean it's the new DMA's fault.

    Seriously, STFU.
     
  10. dsrules

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,288
    Country:
    then what's the fault? have you even played the games he mentioned that has slowdowns???
     
  11. vergilite

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    hahaha u STFU you tard *flame* it is quite obvious that the main fault is the new DMA mode so f*ck off and give up its 2 against 1 and clearly you are wrong.

    EDIT: infact its 3 against 1 so STFU before we all come down to Argentina and rape your grandmother [​IMG]
     
  12. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    Hmmm, I'm not so sure.

    Wait, lemme think:

    Warning: Spoilers inside!
     
  13. vergilite

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    arr look at the tiny man who thinks hes cool because he is a beta tester.
    infact you know what, i was a beta tester for windows 7 so i clearly know the inner workings of the OS! (ROFLMAO)
     
  14. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Its the games fault for being different.
     
  15. vergilite

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    lol
     

Share This Page