LMP Issues?

Discussion in 'CycloDS' started by MichaelCalvo7, Feb 7, 2008.

Feb 7, 2008

LMP Issues? by MichaelCalvo7 at 5:53 AM (855 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. MichaelCalvo7
    OP

    Newcomer MichaelCalvo7 Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Hey. I just finished installing Moonshell and it works great. I tried installing the LMP iPod Clone onto my CycloDS, but everytime I load it up, my DS just loads both screens white for about 10 seconds, and then both screens go black and don't do anything else. Is anyone else having this problem or does anyone know any way to fix it?
     
  2. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    What version of LMP do you have? Cuz mine works fine.
     
  3. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    Did you put your skins in a LMP_NG folder at the root of your card?
     

Share This Page