Little Help Please

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Duracell, Nov 26, 2008.

Nov 26, 2008

Little Help Please by Duracell at 12:40 AM (982 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Duracell
    OP

    Newcomer Duracell Newbie

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    4
    Location:
    Pompey
    Country:
    United Kingdom
    Okies
    system is 3.3E and ive installed HBC with the twlight Hack, However when I go to WM and try add add a wad I always get the same error message [​IMG]

    ERROR ! (ret= -2011)

    anyone help with this one please

    ta very much
     
  2. Little

    Member Little I r Little

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    1,227
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Sorry! don't think i can help with this one! ask someone else =p (JOKES!)
     
  3. moosh01

    Member moosh01 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    306
    Country:
    United States
    see the oct 23 fix thread it is stickied
     
  4. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    you probably need a demodulator.
     
  5. EmperorOfCanada

    Member EmperorOfCanada GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    1,478
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Ive sent a PM with instructions that will help. If you want gamma and all that just follow the whole guide, if all you care about is getting your wads working again then you can stop after the first part (but downgrade/starfall installation is recommended if you install wads
     
  6. Samnitmar

    Newcomer Samnitmar Advanced Member

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Do you have the right cIOS installed?
     
  7. alex

    Member alex GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    1,657
    Country:
    United States
    I know there was a PDF somewhere around here for WAD Manager/Wiigator errors. But I forgot where it is

    Found it in my History! [​IMG] Here's the link: Click here!

    Or quoted directly:

     
  8. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    You can install wads in 3.3.1, there was I when all of the BUL started, and I didn't even use to have a cIOS
     
  9. Duracell
    OP

    Newcomer Duracell Newbie

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    4
    Location:
    Pompey
    Country:
    United Kingdom

    Thanks m8 running now and looking good. I did try the Oct 23rd thread and it didnt work for me however what you sent me is excellent

    many thanks for your help on this one
     
  10. EmperorOfCanada

    Member EmperorOfCanada GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    1,478
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Thanks for your kind words. Pretty much all I sent you WAS the Oct 23'd fix, but arranged a little differently. Very glad I could help [​IMG]

    *edit*
    Did you install gamma etc after or just stop after you had your wads working again. Did you find the guide easy to follow? Any changes you would suggest? I just wrote it today so any feedback is great.
     
  11. Duracell
    OP

    Newcomer Duracell Newbie

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    4
    Location:
    Pompey
    Country:
    United Kingdom
    Hey EmperorOfCanada,

    Once again thanks for all your help on this.

    I installed everything without a single giltch, I had no problems following the steps in the guide.


    Good job understand this better than the October 23rd fix which didnt work for me.

    ta very much
     

Share This Page