Latest WOOD 1.24 no text problem

Discussion in 'R4 DS' started by efiste2, Feb 14, 2011.

Feb 14, 2011
  1. efiste2
    OP

    Newcomer efiste2 Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    45
    Country:
    United Kingdom
    With the aid of the great WOOD guide i have managed to use ut on my older R4 cards. everything works fine apart from i can read any of the text or it doesnt display any text at all, just the logo of the rom....So that means I cant enetr into the settings menu......Has anyone got any advice [​IMG]
     
  2. Bean_BR

    Member Bean_BR GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    236
    Country:
    Brazil
    delete the old text files and put the new (or format your card and put the new version).
     
  3. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Are you 100% sure they're legit original R4's? That sounds like the same kind of thing that happens when you run AKAIO on non-Acekards.
     
  4. ywg

    Member ywg GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    254
    Country:
    Zimbabwe
    delete your /__rpg/globalsettings.ini.
     
  5. zygie

    Member zygie GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    180
    Country:
    Philippines
    I just edited the globalsettings.ini and replaced lang_en with English, as with the post in the sticky thread.
     
  6. McDash

    Newcomer McDash Advanced Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    68
    Location:
    Yoshi Island
    Country:
    Philippines
    Thanks, Me too after upgrading to 1.24 I got the same problem. and YES we are using ORIGINAL r4 lol
     
  7. Pip_X

    Member Pip_X GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    152
    Country:
    Malaysia
    Same issue here.
     
  8. Pip_X

    Member Pip_X GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    152
    Country:
    Malaysia
    globalsettings.ini
    langDirectory = English

    Solves the issue...
     
  9. efiste2
    OP

    Newcomer efiste2 Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    45
    Country:
    United Kingdom
    Got english text but the start menu options look like smudged writing and still no rom file names just icons, and as far as I can tell I have genuine R4 Revolution cards
     
  10. KevFan

    Member KevFan GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Ireland
    I had this problem when i put a fresh copy of Wood R4v1.24 on my R4 but everything was fixed when i changed the default theme(gbatemp) to the zelda theme....
     

Share This Page