Lameboy question

Discussion in 'Acekard' started by gunit99, Apr 20, 2009.

Apr 20, 2009

Lameboy question by gunit99 at 10:02 PM (893 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. gunit99
    OP

    Newcomer gunit99 Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    does laeboy work ak2i
     
  2. Advi

    Member Advi GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    1,143
    Country:
    United States
  3. gunit99
    OP

    Newcomer gunit99 Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    do u set it up the same way as like on the R4
     
  4. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, just put the lameboy.nds files and your gameboy game (.gb I believe) somewhere on your memory card, mine is in a folder I named 'Homebrew'.

    Your saves from the R4 should work on the Acekard, but I can't test them yet. But I assume they work.
     
  5. BlackNeedle

    Newcomer BlackNeedle Advanced Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    Germany
    They do for me [​IMG]
     

Share This Page