Kingdom Hearts

Discussion in 'R4 DS' started by iDIDbarbie, Oct 13, 2009.

Oct 13, 2009

Kingdom Hearts by iDIDbarbie at 11:34 PM (1,287 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. iDIDbarbie
    OP

    Newcomer iDIDbarbie Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    13
    Location:
    Oklahoma, USA
    Country:
    United States
    Alright I know you all get alot of posts about this game.
    But I am stuck now.
    I fixed the whole black screen on day one problem
    but now there's another black screen on day 14.
    I'm using a DSi on V1.4u with an R4i Gold firmware v1.30.
     
  2. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Well, Since you know that There are a lot of Posts about the Game, can't you Simply Search the Posts for another Fix (Patch), Instead of making another Topic?
     
  3. iDIDbarbie
    OP

    Newcomer iDIDbarbie Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    13
    Location:
    Oklahoma, USA
    Country:
    United States
    Yeah i guess, if I hadn't already tried that.
    Couldn't you have not wasted my time and
    just told me what to do?
     
  4. Canonbeat234

    Member Canonbeat234 Redeemed Temper

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,278
    Country:
    Japan
    Couldn't you have spend your time wisely and type 'Kingdom Hearts fix/Kingdom Hearts R4' and find what you're looking for before making a useless topic about your woes?! [​IMG]
     
  5. icetrix

    Newcomer icetrix Newbie

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Netherlands
    Uh.... just give him his anwser then writing useless things... Although I agree to just search a bit further about this topic.

    It worked when I just updated my YSMenu. You could use step-to-step: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=182048
     
  6. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Actually, you're already Wasting your Time. Judging from the Time of Reply, All you Did was Refresh this Topic over and over just to get an Answer, Checking to See if you got a Good Reply.

    There's Something called: "YSMenu Compatibility with R4 (AND R4 CLONES)"...If you checked the Stickied Topics, that is.
     
  7. iDIDbarbie
    OP

    Newcomer iDIDbarbie Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    13
    Location:
    Oklahoma, USA
    Country:
    United States
    Sorry for being rude earlier.
    I'm just freaking because my mom was getting her
    cancer removed. I Took it out on people who help me with me home brew woes, and I'm sorry.
     
  8. iDIDbarbie
    OP

    Newcomer iDIDbarbie Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    13
    Location:
    Oklahoma, USA
    Country:
    United States
    Oh and I'm not sure where you are but I posted this then went to sleep.
    Thats why there is a gap in the post times.
    I tried to do the YSMenu and I guess I'm just not smart enough to figure it out.
    Even with the step by step assistance.
    I've mostly got this game figured out. But its still a pain in the ass.
     
  9. ragnaroc444

    Newcomer ragnaroc444 Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
    RIIIIIIIIIIIIIIIIIIGHT cancer..... (idiot...)


    dude just look in forums don't friggin' waste time looking at this topic for days just SEARCH!!!!! geez mine works fine except saving problems i got to day 77 and im not FUKING COMPLAINING!!!!! i searched and no one else has this problem so i'l just find a fix my self


    here's some advice GET A SELF CONSCIENCE and get a CLEAN KH 358 (U) rom and patch it again to see (IDIOT)
     

Share This Page