JUS! & CT not working on YSmenu.

Discussion in 'R4 DS' started by Zane, Feb 4, 2009.

Feb 4, 2009

JUS! & CT not working on YSmenu. by Zane at 3:09 AM (1,081 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Zane
    OP

    Member Zane Ace Wizard

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    650
    Location:
    Sweden, Falkenberg
    Country:
    Sweden
    So i got the US version of Chrono Trigger, and the patched version of JUS! both games worked fine on Official 1.18 R4 Firmwire. And then i changed it for the YSmenu. And now they don't work anymore, all i get is a white screen. Anyone know why? Is it a known problem, and has it been fixed with the latest version of YSmenu? i got the version that came out before the latest. (January)
     
  2. sweenish

    Member sweenish GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    704
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    there is no version from december
     
  3. Zane
    OP

    Member Zane Ace Wizard

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    650
    Location:
    Sweden, Falkenberg
    Country:
    Sweden
    No? Ok, i don't know when the latest version before January came out, but that's the one i'm using now.
     
  4. jeffro

    Newcomer jeffro Advanced Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    90
    Location:
    Spijkenisse
    Country:
    Netherlands
    Don't trim your Jump Ultimate Stars.
     
  5. Hardkaare

    Member Hardkaare GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    406
    Location:
    Sàigòn VN _____ Status: Banned
    Country:
    Vietnam
    i have a dstt as my backup card and j!us doesnt work on my dstt.
    so it could be that ysmenu is connected to the original dstt firmware
     
  6. mixinluv2u

    Member mixinluv2u GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    603
    Country:
    United States

Share This Page