Jump Ultimate Stars, Help needed

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by TehLink, Dec 21, 2007.

Dec 21, 2007
  1. TehLink
    OP

    Member TehLink GBAtemp Regular

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Something weird happened, I cannot play WiFi anymore, or any multiplayer option.
    All of them are grayed out, it makes no sense. When I tap on one of them it just brings up a thing that says !Caution, and a whole bunch of Japanese.
    Anyone have any Idea what is wrong?
    Caution message:
    [​IMG]
    Grayed out WiFi:
    [​IMG]
    Grayed out Multiplayer:
    [​IMG]
     
  2. BannedEpisode

    Newcomer BannedEpisode Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    42
    Country:
    United States
    A few wild stabs in the dark.

    1. The wifi for Jump! goes down occasionally, this could be your problem.

    2. Check to see if your wifi signal is strong


    I'd give it a rest for a day and give it another go. Sorry I can't be more helpful.
     
  3. TehLink
    OP

    Member TehLink GBAtemp Regular

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    That's not it because my cousin's are on WiFi no problem.
    And I'm also sitting next to my router.

    >.>;
     
  4. BannedEpisode

    Newcomer BannedEpisode Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    42
    Country:
    United States
    Strange. Im sorry man, I'm clueless, I have no idea.

    lol maybe you got banned for being too awesome?

    EDIT: I just thought I'd ask the obvious, did you sync your DS with this specific router? You know, when you search for an access point and get it listed as a choice for DS-wifi gaming?

    I know you probably did but hey who knows, I have done dumber stuff.
     
  5. TehLink
    OP

    Member TehLink GBAtemp Regular

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Lol, I don't think that is it.
    Anyway I can get that caution message translated? I have no idea what it says, and if I did I could probably figure why it won't let me play WiFi.
     
  6. dsme

    Newcomer dsme Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    Australia
    Maybe u dont have any decks completed.
     
  7. zeppo

    Member zeppo change my avatar!

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    982
    Country:
    United States
    Based on my limited japanese (very limited), I can tell you that that says "You try to play this mode, but original deck is [kanji][kanji]".
    Sorry! I can't read many kanji at all!
    EDIT: oops. DUH!!! I bet the only deck you have is the original one. Make some of your own!
     
  8. TehLink
    OP

    Member TehLink GBAtemp Regular

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Lol, I hadn't played the game for a while, and forgot to put the leader and L & R shortcuts on my decks, so it wouldn't work.
    XD
    So it's fixed, thanks to those who helped!
     
  9. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    Once I get WiFi, and a better internet speed (not dial up [​IMG] ), I'll verse you. Wanna? Later though, like 8 months later. [​IMG]
     

Share This Page