Gaming Issue with TLoZ4SAE(on the 3ds)

CerberusXD

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 23, 2008
Messages
10
Trophies
0
XP
264
Country
United States
So I decided to put CFW on me and my girlfriends 3ds since Nintendo hasn't released the 4 Swords Anniversary game in sometime.

I put the game onto the system via FBI and things seem to work fine single-player wise. When trying to connect for multiplayer, nothing happens. It's like the 3ds' arent next to each other or anything. The signal stays red always.

I believe it's the game because I've tried 2 3DS games with local play and Mario Kart DS(download play) and they work fine. So I'm lost. Anyone else experience this or have any solutions?
 

Giodude

GBAtemp's official rock
Member
Joined
May 17, 2015
Messages
5,093
Trophies
1
Age
22
Location
New York
XP
2,721
Country
United States
So I decided to put CFW on me and my girlfriends 3ds since Nintendo hasn't released the 4 Swords Anniversary game in sometime.

I put the game onto the system via FBI and things seem to work fine single-player wise. When trying to connect for multiplayer, nothing happens. It's like the 3ds' arent next to each other or anything. The signal stays red always.

I believe it's the game because I've tried 2 3DS games with local play and Mario Kart DS(download play) and they work fine. So I'm lost. Anyone else experience this or have any solutions?
Try uninstalling it and using the freeshop version. Also, for future reference, post this in any of the 3 Homebrew related sections on gbatemp, mainly homebrew development and emulators.
 

The Real Jdbye

*is birb*
Member
Joined
Mar 17, 2010
Messages
22,391
Trophies
4
Location
Space
XP
12,104
Country
Norway
So I decided to put CFW on me and my girlfriends 3ds since Nintendo hasn't released the 4 Swords Anniversary game in sometime.

I put the game onto the system via FBI and things seem to work fine single-player wise. When trying to connect for multiplayer, nothing happens. It's like the 3ds' arent next to each other or anything. The signal stays red always.

I believe it's the game because I've tried 2 3DS games with local play and Mario Kart DS(download play) and they work fine. So I'm lost. Anyone else experience this or have any solutions?
It might not matter, but are both consoles and games the same region?
 

CerberusXD

Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 23, 2008
Messages
10
Trophies
0
XP
264
Country
United States
Try uninstalling it and using the freeshop version. Also, for future reference, post this in any of the 3 Homebrew related sections on gbatemp, mainly homebrew development and emulators.

Thank you. Next time I'll do just that.

I may downloaded the UK version on one or using Villian3ds had a weird version or something. Either way, this is resolved.
 
  • Like
Reactions: Giodude

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    K3N1 @ K3N1: Maybe one day I can be Bruce almighty