Homebrew Issue with FTPii and USB HD

WalkerOfTheDay

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
848
Trophies
0
XP
54
Country
Netherlands
Hi,

I own a WD MyBook Essential 2.0 1TB and yesterday I wanted to put some music on the FAT partition using FTPii (latest version I think downloaded using Homebrew Browser).

Every time I start FTPii my FTP client (FireFTP) shows the NAND, SD and USB. But when I try to put some MP3's in the MUSIC folder the connection to the USB drive gets disconnected.
I have to shut down FTPii, and restart it for it to show up again. Tranfers to SD work flawlessly.

It's not that much of a biggie, because I can just connect the USB drive to my laptop and transfer that way
but I'd like to get it fixed anyways.

Does anyone know what could cause this ? I'm on 4.1E, cIOS Rev 14, Hermes cIOS rev4, DVDx and IOS 202 installed.
 

TinyBilbo

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
133
Trophies
0
XP
820
Country
United States
WalkerOfTheDay said:

Sorry mate - I had exactly the problem/question as you and could'nt solve it.

I just use Wiixplorer and grab what I need from the wii itself - much more stable,
and cios202 for USB2 gives me good transfer speeds.

I would still like to get FTPii going properly...

Here's a link to my thread.
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=187...p;#entry2352954

Please let us know if you solve the problem.
 

WalkerOfTheDay

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
848
Trophies
0
XP
54
Country
Netherlands
TinyBilbo said:
Please let us know if you solve the problem.

Yes !! I 'solved' it !! After doing a lot of reading, I found a few post saying that 0.0.15 worked better
for them than newer versions.

It works for me perfectly !!
 

TinyBilbo

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
133
Trophies
0
XP
820
Country
United States
WalkerOfTheDay said:
TinyBilbo said:
Please let us know if you solve the problem.

Yes !! I 'solved' it !! After doing a lot of reading, I found a few post saying that 0.0.15 worked better
for them than newer versions.

It works for me perfectly !!

Thanks for the heads-up, Unfortunately for me 0.0.15 does'nt work for at all....
back to the drawing board
smile.gif
....
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Lol