issue playing game

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Msingh999, Nov 3, 2010.

Nov 3, 2010

issue playing game by Msingh999 at 7:13 PM (1,105 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Msingh999
    OP

    Newcomer Msingh999 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I have a backup of my game, and it always goes to an error screen saying it can't read the game, please refer to wii manual etc. etc. I have made backups before, and they always worked, this one is goldeneye, and I don't know what's wrong, I have ciosx rev 20 installed to slot 249 and I'm burning the backup at only 2x speed, using IMG burn, I don't know whats going one, but as of now, I have two coasters. any help would be appreciated.
     
  2. Sao Mortel

    Member Sao Mortel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    533
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    And you use neogamma?
     
  3. Msingh999
    OP

    Newcomer Msingh999 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    yeah the latest version.
     
  4. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    What error is it? Is the error within Neogamma or is it a blue screen of some sorts? Post the error number and it'll be easier to help you.
     
  5. Msingh999
    OP

    Newcomer Msingh999 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    There is no error code, I got to the wii remote strap screen, the it said "the disc is unreadable, please check the wii operations manual"
     
  6. Msingh999
    OP

    Newcomer Msingh999 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I tried using the cfg usbloader, and the neogamma usb loading, and it freezes after the lion roars, and the copyright protection screen comes up, it can't be a
     
  7. KuRensan

    Member KuRensan aka Pearbook

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    898
    Location:
    Somewhere in the sky
    Country:
    Netherlands
    I had the same problem with Super Mario Galaxy and that was because of my DVD's. I have Phillips DVD's
    (I really hope there is a way to play all DVD's sorts without errors)
     
  8. Msingh999
    OP

    Newcomer Msingh999 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I dunno, I have verbatims, the dvds shouldn't be the problem.
     
  9. Msingh999
    OP

    Newcomer Msingh999 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Can anyone help? I'm running sys menu 4.1u the game is NTSC, scrubbed, and cfg loader freezes when I get to the copyright screen, can't get past it

    I have installed cios 222/223/224, and downgraded 249 to rev 17 as this was working for others, still I have the problem with cfg loader v60. Can anyone please help me?
     
  10. Msingh999
    OP

    Newcomer Msingh999 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    194 views and only three other people post…
     
  11. terminal_illness

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    maybe people read it but they cant help you, be patient....

    did you install the nesecarry ios' for the game? not sure what they are...

    i have it running in wiiflow using ciosx20 base 56 aswell as cios 17b.
    im running 4.2u
     
  12. Msingh999
    OP

    Newcomer Msingh999 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Yeah, sorry about that. Maybe I need to update to 4.2? I'll try it when I get a chance.
     

Share This Page