Issue I've been having with exiting HBC.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by MaxDeUh, Feb 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Feb 23, 2009
  1. MaxDeUh
    OP

    Newcomer MaxDeUh Advanced Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    Sometimes when I leave HBC, instead of bringing me back to the menu, it takes me to a black screen with "3.2(USA)" written in white in the lower-right hand corner. And if I have a game in my Wii, it usually just resets the game. For example, I use Gecko OS to run various Brawl hacks (No tripping, Music swap, Replay) and when I hit the Home button and go back to the Wii menu, this happens every once in awhile. Right now I was just testing out a game on SNES9x, and when I went to leave the HBC, it happened. And since I didn't have any game disc in my Wii, my Wii just sort of froze.
     


  2. bluebird12

    Member bluebird12 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    149
    Country:
    United States
    Do u have GC controllers connected? Take them out before you exit.
     
  3. MaxDeUh
    OP

    Newcomer MaxDeUh Advanced Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    --posts merged--

    Ah yes. Thanks!

    --posts merged--

    Actually, no. That's not working. [​IMG]

    --posts merged--


    Bump. I did some research and supposedly this screen pops up when a Wii is bricked. But everything seems to be working fine on my Wii.

    --posts merged--


    o hai.

    There are no GCN controllers/memory cards in my Wii and it's still doing it.

    Anyone, anyone at all?
     
  4. wanders

    Newcomer wanders Advanced Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    You have preloader installed? I occasionally had this issue when I installed preloader onto a system menu with starfall hacks still applied to it (obviously the Rescue Menu/Remove Diag Disk Check ones) and plugging/unplugging controllers or whatever didn't help me either. Solved by reinstalling the appropriate sysmenu wad and just doing one or the other (starfall/preloader). There's really no reason for both.

    If you don't... *shrug* .
     
  5. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    it is not when your Wii is bricked, that is the screen for the rescue menu, that is really weird and if doing what wanders says don't fix it, then nothing will [​IMG]
     
  6. puggster

    Newcomer puggster Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United Kingdom
    sounds like its preloader is set to load on exit

    goto preloader menu by holding reset and goto settings and change the turnoff setting to off

    put autoboot to system menu and the one below to off and that should stop it

    make sure that in the settings that the setting i think second last one for displaying all your updates and stuff is off as it might be showing you whats installed when exiting

    dunno but sounds like preloader settings to me [​IMG]
     
  7. MaxDeUh
    OP

    Newcomer MaxDeUh Advanced Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    Wait, Preloader? Isn't that a program similar to Starfall? Because my Wii has Starfall.
     
  8. Don Killah

    Member Don Killah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2002
    Messages:
    1,127
    Country:
    France
    [​IMG]
    Looke like you applied some hacks that turns out the Rescue-mode.
    Either with Starfall :
    "Start rescue-menu when Y is held on 1st GC controller".

    Otherwise with AnyRegionChanger :
    * Enabled Starfall RescueMode:
    Put your NGC pad into port 1, holding 'Y' button when your Wii
    * Always AUTOBOOT Wii discs in Recovery Mode booting, then you can get in Recovery Mode easily.
     
  9. MaxDeUh
    OP

    Newcomer MaxDeUh Advanced Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    94
    Country:
    United States

    Well, yes. I did install that.
     
  10. Sstew

    Member Sstew GBAtemp's Grim Reaper.

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1,463
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    That could be your issue, also try not to bump your topic 3 times in a row. :]
     
  11. MaxDeUh
    OP

    Newcomer MaxDeUh Advanced Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    No one was replying. I'm sorry.

    And how should I fix this issue?
     
  12. h3xagram

    Newcomer h3xagram Newbie

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I don't know if I should give out the solution to you. Since, you don't like an elitist poster, and won't listen to them. An example is afif95

    (Remember your last conversation? You keep on contradicting him, you want to learn, but won't listen. Go back to your old thread, and see what others' responses are)

    NOTE: This is not my writing, I'm just doing a favor for another user that is having difficulty posting in this thread. So, don't direct any flames towards me because I don't know what's going on here... :s
     
  13. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    On the behalf of h3x, I was the one who wrote that.

    I wrote that in third-person so people who wanted to help my forum posting trouble could just copy-pasta.


    I have the solution, unfortunately, I won't give it to you. Heck, why would I? You won't even listen to me.
     
  14. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Be nice...
     
  15. Matt93

    Member Matt93 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    469
    Country:
    United States
    Yeah, thats kinda mean. I mean that thread was hilarious as to his ignorance, but if you don't want to deal with him again then you shouldn't post anything at all. Especially when all you are going to say is that you have the answer and won't give it to him.
     
  16. MaxDeUh
    OP

    Newcomer MaxDeUh Advanced Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    XD, no. I just don't listen to people who tell me to read more.
     
  17. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    There's already an answer.

    There's already a thread about this.

    If you are a reader, you would find it.

    EDIT: Plus, he should really stay at the NOOB Question sticky, seeing as how this question is easily answered.
     
  18. MaxDeUh
    OP

    Newcomer MaxDeUh Advanced Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    You know, people like you are easy to troll. Trolling is fun. I'm going to have fun pissing you off.
     
  19. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Seriously, stick with the NOOB PARADISE STICKY. I don't flame you if you ask there.
     
  20. MaxDeUh
    OP

    Newcomer MaxDeUh Advanced Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    94
    Country:
    United States
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page