Is trading allowed?

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by jmido, Mar 15, 2010.

Mar 15, 2010

Is trading allowed? by jmido at 4:35 PM (844 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. jmido
    OP

    Member jmido GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    111
    Country:
    United States
    Hey guys, here's my situation. I ordered a DS Lite, Acekard 2i, and 3 in 1 expansion plus all at the same time. I received my DS Lite and Acekard a week before the 3in1. When I got the DS Lite, it was broken so I traded it in to gamestop for 70$ credit towards a DSi. When I got the DSi, I completely forgot that it didn't have a GBA slot. I like the DSi and i'm going to keep it so I don't have any need for my new 3in1 and I have no idea what to do with it. I can't put it on ebay without the listing being removed.
     
  2. p1ngpong

    Supervisor p1ngpong Legit Boss Harold

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6,296
    Location:
    DS Scene
    Country:
    Croatia
    There is a trading forum here, but you need 100 posts to access it. Dont spam just to get access to it though (even though by the looks of it you have spammed loads already [​IMG] )
     
  3. jmido
    OP

    Member jmido GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    111
    Country:
    United States
    Thanks, and about the spam. Most my posts are from the huge pokemon threads. No excuse, I know, but I like to keep involved [​IMG]
     

Share This Page