Is my acekard 2i real?

Discussion in 'Acekard' started by rockstar99, Jul 26, 2009.

Jul 26, 2009

Is my acekard 2i real? by rockstar99 at 10:28 AM (1,315 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Specs
    Acekard 2i
    Hw 81
    has a squra sticking out
    kindia hard to put in
    spring loaded

    i just wanna be sure [​IMG]
     
  2. Chris_Skylock

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    pictures please?
     
  3. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    [​IMG]

    the box is like this one

    [​IMG]
     
  4. Saywhatjj4

    Member Saywhatjj4 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    126
    Location:
    London,United Kingdom :)
    Country:
    United Kingdom
    Yeah Its Real Alright [​IMG]
     
  5. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Thanks now that thats out of the way i just wanna ask that i havent seen an akaio update for a while does that mean it has 100% compatibility rightnow?
     
  6. Saywhatjj4

    Member Saywhatjj4 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    126
    Location:
    London,United Kingdom :)
    Country:
    United Kingdom
    Im not sure Cause i really dont update my Acekard 2i That much
    but so far all my games work like pokemon platinum, GTA Chinatown wars
    And Mario And Luigi RPG3 works. yeah your pretty much right 100% so far
     
  7. Saywhatjj4

    Member Saywhatjj4 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    126
    Location:
    London,United Kingdom :)
    Country:
    United Kingdom
    Oh yeah and i almost forgot There are no known Compatiblity issues with the Acekard 2i...................SO Far [​IMG]
     
  8. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    thanks im really happy with my ak2 its great
     
  9. Saywhatjj4

    Member Saywhatjj4 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    126
    Location:
    London,United Kingdom :)
    Country:
    United Kingdom
    A-C-E-K-A-R-D ALL T-H-E WAY
     
  10. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    which do you prfer m3 zero or ak2i
     
  11. Saywhatjj4

    Member Saywhatjj4 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    126
    Location:
    London,United Kingdom :)
    Country:
    United Kingdom
    M3 Zero For Sakura
    Acekard for Compaitbilty

    I just like M3i zero for Sakura
     
  12. Chris_Skylock

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    put AKAIO in your microSD/HC and run a game. it it works,you have a real Acekard 2i. See previous topics like my post. lol. just for fun.

    if you can confirm it, i dont see any point that I'll be posting in this topic.
     
  13. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Yup tested n games works fine [​IMG]
     
  14. Amer

    Newcomer Amer Member

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Russia
    Your AK2i looks as if it's hw41(with actel chip, 'cause it has "the square").
    Also, new batches of ak are NOT spring loaded- try usina Akaio 1.4.1 repack, if it says "unsupported device"-then you've got a clone.
    My ak2i is hw 81, not spring loaded, akaio 1.4.1 runs fine with latest loader...I don't have a sticking out square. Got it a week ago, from dx.
     
  15. Amer

    Newcomer Amer Member

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Russia
    Lagged double post =_=
     
  16. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    thats the one ive been using and it shows up as hw 81 on my ds
     
  17. Amer

    Newcomer Amer Member

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Russia
    If Akaio 1.4.1 works and loads all the games fine-then it's real, congrats [​IMG]
     
  18. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    cheers it works [​IMG]
     

Share This Page