is it possible

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by gameguy95, Jun 13, 2010.

Jun 13, 2010

is it possible by gameguy95 at 3:07 AM (641 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. gameguy95
    OP

    Banned gameguy95 Needs More Furries!

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Location:
    Furrytown
    Country:
    United States
    i picked up a broken 360 the other day at an electronic recycling event, but it had no cords. i was wondering if you need to use HDMI or if it can use regular TV cables becuase i don't have a TV with HDMI input or output so I cannot use it. if it is possible, please tell me. if not, it was worth a try and i'll put it on eBay
     
  2. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Yeah you can use normal composite/component cables on a 360. Originally the 360 did not even support HDMI cables, but that was only the originals and the ones before elites came out.
     
  3. gameguy95
    OP

    Banned gameguy95 Needs More Furries!

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Location:
    Furrytown
    Country:
    United States
    thanks. i was just wondering because it had a label that said HDMI on it and i was worried because i don't have an HDMI television
     

Share This Page