Is it okay if Install IOS one by one using Wm?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by afif95, Nov 30, 2008.

Nov 30, 2008
  1. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Here's the problem that I'm having:
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=119187

    Then some dude or dudette recommended me to rip some IOS from a game disc that has an update. So I did and here's the IOS I have now:

    IOS11-64-v10.wad
    IOS12-64-v6.wad
    IOS13-64-v10.wad
    IOS14-64-v257.wad
    IOS15-64-v257.wad
    IOS16-64-v257-prod.wad
    IOS17-64-v512.wad
    IOS20-64-v12.wad
    IOS21-64-v514.wad
    IOS22-64-v772.wad
    IOS28-64-v1288.wad
    IOS30-64-v1040.wad
    IOS31-64-v1040.wad
    IOS33-64-v1040.wad
    IOS34-64-v1039.wad
    IOS35-64-v1040.wad
    IOS36-64-v1042.wad
    IOS37-64-v2070.wad

    That dude/dudette also stated that I'm having the 1017 error in IOS downgrader becasue I have no ticket which means the files are not there. So,
    Should I continue installing them all?


    EDIT:
    Okay guys here's what IOS I have on my Wii:

    IOS249
    IOS16
    IOS254
    IOS51
    IOS10
    IOS50
    IOS37
    IOS36
    IOS35
    IOS34
    IOS33
    IOS31
    IOS30
    IOS28
    IOS22
    IOS20
    IOS17
    IOS15
    IOS14
    IOS13
    IOS12
    IOS11
    IOS21
    MIOS
    BD
    SYSMENU
    IOS9
    IOS4
     
  2. noobwarrior7

    Member noobwarrior7 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    1,594
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    ....um.....well......what?

    installing IOS through wad manager works reasonably well, but I don't know how it will fix your problem.....you can't overwrite IOS with older ones without the signing bug.
     
  3. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    Well i',m not sure why your having a problem but i can tell you from Exp installing them wads won't hurt you,

    but also could you make a list of the IOS's currently on your wii when you run anytitle deleter, just to see what all is still on your wii
     
  4. afif95
    OP

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Oh, wait. You're saying that I'm screwed?

    Format is not an option. I don't have TP with me
     
  5. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    formatting doesn't help anything, cause it doesn't touch the system titles, but from what i can see your IOS's looks fine,
     
  6. noobwarrior7

    Member noobwarrior7 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    1,594
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    just follow one of the tutorials on here instead of trying to reinvent the wheel...

    you have IOS16 installed...GREAT!
    get the custom wad manager for IOS16, and use it to install a cIOS wad (cIOS_fix.wad being the most easily found)

    then, use that to run IOS downgrader (NOT cIOS downgrader)

    then run cIOS Downgrader or AnyRegion Changer 1.1

    there ya go.
    end of story

    for the love of wii don't format.
     
  7. noobwarrior7

    Member noobwarrior7 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    1,594
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I've read the other thread you linked to now, sounds like you may have a problem I had at one point.....try this:

    -obtain any recent version on tona's PatchMii cIOS clone from wiibrew.org
    -run it, select uninstall.

    find a different copy of cIOS_fix (or whatever cios you use, I think it was corrupt before)
    and then install it with wadmanager custom for IOS16.

    that worked for me when I had a bad cIOS that broke ATD and wad installs.
     
  8. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    and don't forget that there is two kind of cios_fix floating around !!!!!

    1- Cios_fix that was used for the loader ( you don't need ) .

    2- cIOS_fix that is used for the downgrade fix ( you need ) .

    you can get the #2 from my installer in my signature , try it and tell me [​IMG]
     

Share This Page