ios60 patching error?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Liink, Apr 2, 2009.

Apr 2, 2009

ios60 patching error? by Liink at 2:37 PM (1,579 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Liink
    OP

    Newcomer Liink Member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    45
    Country:
    Australia
    Hey guys,

    Been tryin to solve a problem on my wii for the past two days now and im completely stumped!! Ive tried with different cIOS and still no luck.
    Ive been tryin to patch my ios60 with the patcher program but it keeps locking when it reachs 15/15 of the download. Ive tried installing it numerous times and still nothing. What options do i have in gettin unsigned games to work from SD? i know preloader patches ios60 in some way but is that the trucha signed patch like the patcher program does?

    Any help / solutions / methods would be great!
     
  2. nonamewasfree

    Newcomer nonamewasfree Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    Germany
    i had the same problem.
    slowking gave me a link, i will pm you

    this ios60 works perfectly. if you have preloader 029 already installed, you will have to reinstall it after this ios.
     
  3. Liink
    OP

    Newcomer Liink Member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    45
    Country:
    Australia
    You sir have just saved me many more countless hours of tryin to sort this problem out! thank you so much for that. its working a treat now. thank you thank you! [​IMG]
     
  4. jasonodill

    Newcomer jasonodill Newbie

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Would you mind sending the link my way? I'm having the same exact problem and it's driving me crazy.

    Thanks for the help!
     
  5. nonamewasfree

    Newcomer nonamewasfree Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    Germany
  6. snake2

    Newcomer snake2 Advanced Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    please send me the link

    this IOS60 will let me play unofficial channels like my injected roms from the SD menu?
     
  7. anahmani

    Newcomer anahmani Newbie

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Israel
    PLEASE send me that fixed IOS60 file. I've tried both through HBC and also through a wad file in wadmanager 1.4. I'm stumped. I've already successfully installed cios rev 8 through homebrew according to this guy's instructions: http://www.youtube.com/watch?v=3X8wBOQwqYg...feature=related

    thanks so much.

    =)
     
  8. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Try installing preloader, that should do it.
     
  9. Link83

    Newcomer Link83 Newbie

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Could I get the fix to the IOS60 patching error PM'd to me as well?
     
  10. Liberty

    Member Liberty GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    526
    Country:
    Germany
    Could you please just post the link into this thread?
     

Share This Page