Interest in NDSRom Organizer?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by t_kiddie, Jun 27, 2011.

Jun 27, 2011
  1. t_kiddie
    OP

    Newcomer t_kiddie Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    75
    Location:
    Heilbronn
    Country:
    Germany

    !New Project Thread. Click here for the new version!














    [​IMG]
    This CC-License applies to all versions of TKRom Organizer. Also the DemoVersions.

    very old version

    Please read through the post before you use TKRO the first time!



    I've allways had the problem with Romorganizers, that they weren't able to identify some trimmed roms. So I started program my own Organizer.
    Right now the alpha Stadium is reached and I just want to know if there is a interes into a Romorganizer that identifies ANY Rom (trimmed or untrimmed) available right now.

    -It uses the advanscene-database and updates itself as soon as there is new information added to advanscene. So you are allways up to date.
    -An Autorename-Function is allready included and working for any Rom i've tested so far (trimmed and untrimmed)
    -A Trimm-Function is planned but not yet included (will be in the next fiew days)
    -Updates will come frequently if there is interest in the program
    -The program lists all .nds Files of a chosen directory. Including Coverpictures, which are downloaded automatically.
    -The Programm also organizes your Card (M3DSReal etc.)

    Ill upload it an Post it in here if anyone's interested in it.

    (Sry for my bad english [​IMG])

     


  2. phoenix1234

    Newcomer phoenix1234 Advanced Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    85
    Country:
    United Kingdom
    Personally i think any rom manager that gets updated regularly and is up to date is a winner, I'm currently using Rominator but sadly the guy keeping it up to date has quit due too personal reasons. so if this one isnt over complicated and it does what i want it to then I'm in [​IMG]
     
  3. t_kiddie
    OP

    Newcomer t_kiddie Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    75
    Location:
    Heilbronn
    Country:
    Germany
    It is going to be updated a few times a day, as it is updating its database automatically. So i am pretty shure you are going to be up to date all the time [​IMG]
     
  4. phoenix1234

    Newcomer phoenix1234 Advanced Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    85
    Country:
    United Kingdom
    LOL i think a few times a day is a bit much..... but who am i to argue.

    Good Luck with it anyway. i'll keep my eyes peeled for the link :-)
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    If this is going to be under active development so bugs can be fixed and features can at least be considered, I think people will certainly like it.
     
  6. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    I would certainly be interested, if you need any help with your grammar for the English translation I'd be glad to help.
     
  7. t_kiddie
    OP

    Newcomer t_kiddie Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    75
    Location:
    Heilbronn
    Country:
    Germany
    I'd release the first alpha version during the day. The Program still has a few bugs and translation faults i think [​IMG]

    I hope you'll give me feedback so i can fix all the problems and improve the tool.

    I think I'll post the link today afternoon, or maybe even this mourning.
     
  8. t_kiddie
    OP

    Newcomer t_kiddie Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    75
    Location:
    Heilbronn
    Country:
    Germany
    Would be helpful for me to know which devices you own. M3Real, R4, etc. So i can implement support for all of this cards [​IMG]
     
  9. Boriar

    Member Boriar GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    313
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    If you use some way to easy implement a new language I offer me to translate into spanish, may be even instructions.
    About cards i own, i have several flashcard both slot1 and slot2.
    If you have more interest in some of the said before, post or PM, ok?
     
  10. TheDreamLord

    Member TheDreamLord GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    924
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    [​IMG] im deffo interested... i need a good one lol. sounds like what i want
     
  11. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    I own an Acekard 2i, Supercard DSTwo, and R4i Gold (r4ids.cn).
     
  12. TheDreamLord

    Member TheDreamLord GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    924
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    I own a cylods, ttds, ttdsi and an r4...
    Well my sis owns ttdsi lol i got ttds and r4 and cylods as presents [​IMG] the r4 isnt a clone. its a proper r4
     
  13. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
  14. t_kiddie
    OP

    Newcomer t_kiddie Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    75
    Location:
    Heilbronn
    Country:
    Germany
    Thanks I'll use this than
     
  15. t_kiddie
    OP

    Newcomer t_kiddie Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    75
    Location:
    Heilbronn
    Country:
    Germany
    I finished the alpha version.

    So this is ABSOLUTELY alpha [​IMG] I think it is still full of buggs and i've got to improve it a lot.
    I hope you guys help me with this by posting all the buggs you find and also your suggestions for improving the tool.

    I hope you like it and find it usefull.


    Short manual:
    1. Start the Program
    2. Update the Database if needed (you will get an alert and the program will update itself)
    3. Klick on "reload list" -> follow the given instructions at first start
    4. the rest is selfexplaining [​IMG] (dont know how to say this in english but i hope you understand [​IMG])

    If you want to copy some roms onto your card, you first got to chose the device with the dropdownbox on the right (right now just for M3DsReal, i will add other cards today too)

    Download ->TKR Organizer v0.002a
     
  16. TheDreamLord

    Member TheDreamLord GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    924
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
     
  17. phoenix1234

    Newcomer phoenix1234 Advanced Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    85
    Country:
    United Kingdom
    OK [​IMG] so far, so good.

    loads up a lot quicker than any other ive used

    a few icons missing.

    Do you intend to add cover art?

    maybe an option to display scene numbers and region

    a maximise button option

    maybe it could remember the list rather than have to reload everytime you start the programme.

    and THANKS
     
  18. t_kiddie
    OP

    Newcomer t_kiddie Advanced Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    75
    Location:
    Heilbronn
    Country:
    Germany
    Thank you for the fast feedback [​IMG]

    I am glad you like it so far.

    I know about the problem with the missing icons and i will fix this problem as fast as i can.

    A Cover's beeing shown when you just klick on the rom in your list but i will add some more options to show for the rom.

    I will also try to make the layout more flexible so i can add a maximise button.

    the list remember feature won't be a big problem i think [​IMG]

    I will try to get all this done this evening but i think the maximise button will propably take till tomorrow.
     
  19. TheDreamLord

    Member TheDreamLord GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    924
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    few spelling errors like
    "Allready" Should be "Already"
    "Copiing" should be "Copying"
    Brilliant tool though [​IMG]
     
  20. phoenix1234

    Newcomer phoenix1234 Advanced Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    85
    Country:
    United Kingdom

    the only cover i see for any rom is a BIG ? unless i'm just clickin on roms that dont have a cover yet....

    HEY a big well done for making the front page [​IMG]
     

Share This Page