installed NSP, but forced to connect to internet to use it ? How to avoid this ?

Discussion in 'Switch - Exploits, Custom Firmwares & Soft Mods' started by ewr43434343, Jul 9, 2019.

  1. ewr43434343
    OP

    ewr43434343 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2018
    United States
    Nintendo are forcing me to connect to the internet

    how to bypass this ?

    I am using latest atmoshpere, tinfoil, sig patches etc
     
  2. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."

    Member
    14
    Feb 3, 2017
    Czech Republic
    I gues on earth.
    Which game and what does it say.
     
  3. ewr43434343
    OP

    ewr43434343 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2018
    United States
    all of them

    mario kart 8 deluxe that I legally own.

    It says connect to the internet to use this
     
  4. chippy

    chippy GBAtemp Regular

    Member
    5
    Dec 21, 2017
    Australia
    Sounds like your profile is a sub not the main for the account/system
     
  5. ewr43434343
    OP

    ewr43434343 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2018
    United States
    could not connect to the internet. please check your settings."

    actually th game i just installed works

    the ones before the latest sig patches are not working though
     
  6. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."

    Member
    14
    Feb 3, 2017
    Czech Republic
    I gues on earth.
    What FW?
     
  7. ewr43434343
    OP

    ewr43434343 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2018
    United States
    i am on the latest firmware for atmoshphere and the switch

    i nstalled some games, they required internet connection

    I updated sig patches, and those games worked.

    I will reformat my sd.
    Install the sig patches.
    then install the games

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    explain ?

    I think it was a sig patch problem.

    I updated them and the games worked. but the ones previously installed didn't
     
  8. MUDD_BR

    MUDD_BR GBAtemp Advanced Fan

    Member
    6
    Nov 17, 2008
    Brazil
    You need to uninstall them, reboot and then install again, they will work after this. You won´t lost saves.
     
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...