Impossible to install CIOS?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by zant, Nov 26, 2008.

Nov 26, 2008

Impossible to install CIOS? by zant at 11:41 PM (833 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. zant
    OP

    Member zant GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    372
    Country:
    United States
    Hello. I was at my friends house today, and i had some trouble with install the HBC. Beta 8 failed, but beta 9 installed w/o problems. However, when i was going to proceed to install the CIOS for the backup loader, the wifi version failed and the wad installation failed. Wifi gave me -1, wad manager gave me -2011. He is on 3.3u, and he got his wii just a month ago. I was thinking maybe because he has a d2e? I didn't know what to do. If you guys could help, that would be great!
     
  2. EmperorOfCanada

    Member EmperorOfCanada GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    1,478
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Follow the guide in my sig.
     
  3. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    Emperors guide should sort you out - its exactly what you want and very simple to follow
     
  4. EmperorOfCanada

    Member EmperorOfCanada GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    1,478
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Now that thats sorted out, we can get back to talking about Polish chics [​IMG] [​IMG]
     
  5. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Heres something that might help....

    [​IMG]

    -Kitt050383
     

Share This Page