iEDGE not working...

Discussion in 'EDGE' started by Awesome turtwig, Jan 27, 2010.

Jan 27, 2010

iEDGE not working... by Awesome turtwig at 9:11 PM (1,341 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Awesome turtwig
    OP

    Member Awesome turtwig GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    286
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I got it today, took the iEDGE firmware from their site, put it in the root, extracted it, and... nothing. It's in a DS fat. The card shows up on the menu, but when I press it, It gets a white screen. I also tried it with a DS lite. Still didn't work. Any ideas?
     
  2. Awesome turtwig
    OP

    Member Awesome turtwig GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    286
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I did the bootstrap thing and put in my card. It started to blink and when it stopped I turned off my DS. When I turned my DS back on, the edge thing still was shown and the LED started to blink again. Any help?

    Am I supposed to be getting a bin file? Because I'm not. Where would I find it? And where would I put it.
     
  3. bach3609

    Member bach3609 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    367
    Location:
    Loading................
    Country:
    Vietnam
    Try keeping the Card in longer? Maybe your card is faulty.
     
  4. Awesome turtwig
    OP

    Member Awesome turtwig GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    286
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I don't think it would be. I get an error on the bootstrap saying the disk couldn't be locked. But am I supposed to have the bootstrap on my SD card when I launch it? Thanks.
     

Share This Page