I need help

Discussion in 'R4 DS' started by r4izthebest, Aug 23, 2009.

Aug 23, 2009

I need help by r4izthebest at 4:27 PM (960 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. r4izthebest
    OP

    Newcomer r4izthebest Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    14
    Location:
    In the Middle of NoWhere
    Country:
    United States
    My R4 has suddenly stuck on the "Loading" page for some reason. I had my R4 for a year...no problems...until now. My R4 has everthing it needs: _DS_MENU, _DS_MENU.SYS, and _DS_MSHL.NDS (V 1.18) What's the problem? [​IMG]
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,082
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Fully format the SD card with the Panasonic formatter and replace the firmware with a freshly downloaded copy. That usually works.

    EDIT: PS Your username will make you the subject of much mockery and derision.
     
  3. r4izthebest
    OP

    Newcomer r4izthebest Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    14
    Location:
    In the Middle of NoWhere
    Country:
    United States
    :l, Where do I get the Version 1.18 Firmware? I don't think that I'll be able to get the V 1.18 Download at the Official R4 website because when I tried to download new firmwares there, it says that it couldn't find the page. :s
     
  4. Canonbeat234

    Member Canonbeat234 Redeemed Temper

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,278
    Country:
    Japan
    Listen to specious evil-looking avatar, R4 iz nawt da best!
     
  5. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    check the gbatemps download section duh.
    OR maybe the connection between your r4 and ds is starting to go. this is what i did:
    open up r4, place a piece of paper behind it, put it together, and then it works without no problems.
     
  6. r4izthebest
    OP

    Newcomer r4izthebest Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    14
    Location:
    In the Middle of NoWhere
    Country:
    United States
    I did that Before you told me to check the Downloads section, thanks anyways, I know that R4 isn't the best, I rushed on the Username.
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    you can always change your username from the change my nickname thread ~!

    anyway 1.18?
    just google for r4 1.18 download
    you will find lots of results that serves the purpose
     

Share This Page