I can't get get to load any wads!

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by returnofmastercrazyhand, Oct 16, 2014.

  1. returnofmastercrazyhand
    OP

    returnofmastercrazyhand Newbie

    Newcomer
    7
    0
    Oct 16, 2014
    United States
    I installed yawmm,IOS 236(five different ways), cIOS 249/250 using all the steps for all their methods. BUT I CAN'T GET WADS ON MY WII MENU! in wiimod it says that ahbprot mode is required or a IOS with "the right perimeters" but I TRIED THE RIGHT PERIMETERS! and to top it all off, every time I return to the wii menu, my system returns to IOS 61 by deault! is there ANY way I can activate ahbprot mode in wiimod?
     
  2. air2004

    air2004 Air

    Member
    1,620
    448
    Oct 24, 2008
    United States
    Anytown
    Just re-mod your wii , and use ModMii
     
    mikefor20 likes this.
  3. Apostrophe

    Apostrophe VIDEO GAMES

    Member
    145
    39
    Apr 30, 2013
    United States
    What wad installer are you using? Try using Multi Mod Manager and change the IOS to 236.
     
  4. returnofmastercrazyhand
    OP

    returnofmastercrazyhand Newbie

    Newcomer
    7
    0
    Oct 16, 2014
    United States
    I tried to use MMM, and the IOS 236 installer BOTH, I download it, but then wiimod says that the patch isn't installed, and I KEEP GETTING ERRORS!
    I did some research on the AHBPROT ones, and I have to change a flag to activate it, and furthermore, I TRIED THAT!
    oh yeah, I used NUS downloader too.
     
  5. mikefor20

    mikefor20 GBAtemp Fan

    Member
    347
    150
    Jan 12, 2009
    United States
    Mushroom Kingdom
    GOOD ADVICE


    Re-hacking your wii is the easiest and smartest way to fix this. Use ModMii.