HTTP ISO Loader?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by NikoK, Feb 11, 2009.

Feb 11, 2009

HTTP ISO Loader? by NikoK at 4:13 AM (1,318 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. NikoK
    OP

    Member NikoK GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    219
    Country:
    Canada
    I was wondering if there was a method that is available that I could use to load an ISO via HTTP to play on my Wii. I have a mod chip and CiOS.
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    yes it is but you need an XBOX360 and a Silicon Graphics PC to make it work...!!! [​IMG]
     
  3. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    There is currently no way to that and there will not be a way to do that ever sorry.
     
  4. robman62

    Member robman62 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    275
    Country:
    United States
    There is a modchip coming out called Flatmii that does this, and only this iirc....google it
     
  5. NikoK
    OP

    Member NikoK GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    219
    Country:
    Canada
  6. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,497
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    Yes, there was... A Flatmii that does this if you didn't know about that. [​IMG]
     
  7. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    That is loading games off an HDD not Http it's different I think if someone really wanted to he/she could find a way to load games off an HDD without a modchip.HTTP loading isn't possible.
     
  8. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    You have to install it between the data output cable and the disc drive, and the chip has his own USB conector, it is not like you can use the Wii's USB, and it has nothing to do with your ciclowiz or WiiKey so they can both co-exist..!! [​IMG]
     
  9. nehe32

    Member nehe32 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    158
    Country:
    New Zealand
    just out of curiosity, why will it never be possible ever, never?
     
  10. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    because the aplication able to do this will need alot of resources and I really don't think the Wii can handle it...!! [​IMG]
     
  11. nehe32

    Member nehe32 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    158
    Country:
    New Zealand
    i dont think so, it may not be practical or useful due to resource usage, but i believe it would be at least possible. of course, i dont expect one to be made quickly or even recently. even if it was a hardware based solution it is still 'possible'.
     
  12. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Well you can stream video from PC to Wii, but data placed specifically in some order it is a lot of work, it is not like a disc loaders, if you know what I mean...!!! [​IMG]
     
  13. nehe32

    Member nehe32 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    158
    Country:
    New Zealand
    i know what you mean, and with flatmii you can actually probably stream ISO's too (not from HTTP though, just using a direct file system over a wireless network)
    example: connect laptop to flatmii, your laptop is connected over a wireless network. use the flatmii software to load an iso over a network drive.


    although it is a bit of a lame way to do it, it still IS possible [​IMG]

    im still waiting for a USB hardrive backup launcher solution however..
     

Share This Page