1. FireballMaster101

    OP FireballMaster101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    I launched hekate from a web fussee launcher because I’m on Mac then from hekate I launched Incognito RCM.

    I shows a different error when launching the newer version.
     
  2. Ratatattat

    Ratatattat GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2016
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    Is there a way to tell via hex editor if your copy of prodinfo.bin is original or altered for Incognito?
     
  3. scandal_uk

    scandal_uk Not Really There
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    310
    Country:
    United Kingdom
    I wrote the newer version - what error does it show?
     
  4. FireballMaster101

    OP FireballMaster101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    This is the error I get.
     

    Attached Files:

  5. scandal_uk

    scandal_uk Not Really There
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    310
    Country:
    United Kingdom
    Those are warnings, not errors. The older versions of Incognito_RCM did not write the checksums.

    You have successfully restored the prodinfo, unfortunately the backup was of the blank serial number.
     
  6. FireballMaster101

    OP FireballMaster101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    So is there any way I can get back online with my switch?
     
  7. Dust2dust

    Dust2dust GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    1,379
    Country:
    Canada
    At this point, your best shot is probably what The Real Jdbye was telling you about.

     
    scandal_uk likes this.
  8. FireballMaster101

    OP FireballMaster101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Well how do you do that?
     
  9. FireballMaster101

    OP FireballMaster101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    How do you do that?
     
  10. Dust2dust

    Dust2dust GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    1,379
    Country:
    Canada
    Never done it myself, as I never messed with incognito. But a simple google search brought this:
    https://github.com/eliboa/NxNandManager

    Reading the usage, it seems it can do the job. But I would advise you to wait for @The Real Jdbye approval before proceding.
     
  11. scandal_uk

    scandal_uk Not Really There
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    310
    Country:
    United Kingdom
    If you have a RawNAND backup (from before running Incognito) and you haven’t updated the firmware, you could restore the backup - this is the easiest option. Particularly if you haven’t been online with your SysNAND.

    Restore Boot0/Boot1 and rawNAND.

    Be warned, if you have updated the Nintendo firmware since making the backup then your fuse count will be wrong until you update OFW again...
     
    Dust2dust likes this.
  12. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    19,815
    Country:
    Norway
    Why were you messing with sysNAND to begin with? You should always leave sysNAND clean. I don't know what state your sysNAND is in or if it's even safe to use online on it after restoring PRODINFO. Have you ran any CFW or homebrew on it other than patching PRODINFO? It might be safest to restore a full NAND backup depending.
     
    scandal_uk likes this.
  13. FireballMaster101

    OP FireballMaster101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Can I backup my switch using hekate while on incognito, use Haku to erase my switch then restore the backup. Would that work?
     
  14. FireballMaster101

    OP FireballMaster101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Can I backup my switch using hekate while on Incognito, then erase my switch using haku, then restore the backup?
     
  15. scandal_uk

    scandal_uk Not Really There
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    310
    Country:
    United Kingdom
    Yes you can. But you will still have XAW000000000000 as your serial number and your certs will still remain wiped, so it won’t be very helpful.
     
  16. FireballMaster101

    OP FireballMaster101 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Wait so if I’ll have to get a new Switch to get online? And if I do, can I make a backup of my Switch while on Incognito using hekate and then restore it on the new Switch?
     
  17. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    12,307
    Country:
    United States
    No because PRODINFO is console-specific.
     
    scandal_uk likes this.
  18. scandal_uk

    scandal_uk Not Really There
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    310
    Country:
    United Kingdom
    Honestly we just want to help but we can't suggest anything without some kind of backup...
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - prodinfo, restore,