how to burn a dbz tenkaichi 3 game

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by Holified 2x, May 27, 2011.

May 27, 2011
  1. Holified 2x
    OP

    Member Holified 2x GBAtemp Fan

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    493
    Location:
    Having Makeup Sex Wit Sakura
    Country:
    United States
    im good at following direction can someone tell me how to burn dbz ten 3 tto a dvd or cd ?? i really want this game and all the gamestores or fresh out [​IMG]
     
  2. pokefloote

    Member pokefloote GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    2,670
    Country:
    United States
    Well, is your PS2 modded? Or do you have a FMCB-enabled memory card?
    If you don't, you can't simply burn and play. Might be obvious but you never know.

    This is my method for FMCB:
    Backup/download the DBZ .iso file.
    Patch the .iso with a program called ESR patcher.
    Download a free program called IMGBURN, load the .iso with it and burn to a dvd-r. I use 4x or 8x speed but people get different results.
    Put it in the PS2. FMCB should automatically load the ESR Loader.
    Play.
     
  3. Holified 2x
    OP

    Member Holified 2x GBAtemp Fan

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    493
    Location:
    Having Makeup Sex Wit Sakura
    Country:
    United States
    Were can u download FMCB and how to ''enable'' it
    Ps. sorry for all the questions new at this
     
  4. dilav

    Member dilav GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
  5. Holified 2x
    OP

    Member Holified 2x GBAtemp Fan

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    493
    Location:
    Having Makeup Sex Wit Sakura
    Country:
    United States
    im doing it the codebreaker way and wen i boot up my p2 with my stick in it the stick don show up
     
  6. Holified 2x
    OP

    Member Holified 2x GBAtemp Fan

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    493
    Location:
    Having Makeup Sex Wit Sakura
    Country:
    United States
    Are you supposed to burn the codebreaker to a CD since it is a CDS???
     
  7. Wolvenreign

    Member Wolvenreign Transhuman Satanist Furry Technocrat

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    629
    Location:
    Indianapolis, IN
    Country:
    United States

    ...No, you need to buy a Codebreaker.

    Send me a PM. I'll help you out with this since FMCB was my very first console mod.
     

Share This Page