how do i update my HBC

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Santi1031, Jul 28, 2013.

  1. Santi1031
    OP

    Santi1031 Member

    Newcomer
    17
    0
    Dec 11, 2011
    United States
    Hi all i dont know if this is what i need but i have CFG loader i press it and i get searching for config.text and i do have the wiiflow when i see all my games i press play and i get it goes black for 5 6 second and it send me back to the games selection
    than i go to my homebrew Chanel and i get this
    Homebrew Browser v.0.3.9e
    DEBUG: fwrite error: [1] Not owner

    hopefully someone can help me

    thanks in advance

    Santi
     
  2. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Member
    10,974
    3,761
    Apr 2, 2011
    United States
    The Twilight Zone
    Do you mind rewriting that with punctuation? It's very difficult to understand.
     
  3. Santi1031
    OP

    Santi1031 Member

    Newcomer
    17
    0
    Dec 11, 2011
    United States
    ok sorry i soft modded my wii 2 years ago and i havent updated it. i have been able to play all my games using cfg loader and wiiflow. i haven't turn on my wii in 2 weeks and now i get the main page with all the windows i can see cfg loader and the wiiflow page now if i go into wiiflow it takes me into the games i pick the game i want to play and i get a black screen for about 5 second and than it goes back to the games selection screen again.
    if i go into cfg loader it says searching for config.text
    and than its says mounting devices. please wait 90 second and the timer starts and nothing happens
    now i went into the homebrew Chanel and i get debug: fwrite: [1] not owner. it says it 6,7 time and nothing happens.
    now i went into the launch bootmii it goes into the screen and again nothing happens it look like it freezes on that screen
     
  4. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Member
    10,974
    3,761
    Apr 2, 2011
    United States
    The Twilight Zone
    Are you running this off of an SD card?
     
  5. Santi1031
    OP

    Santi1031 Member

    Newcomer
    17
    0
    Dec 11, 2011
    United States
    both the sd card and a usb hdd
     
  6. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Member
    10,974
    3,761
    Apr 2, 2011
    United States
    The Twilight Zone
    Please post a SysCheck using the guide in my signature.

    I don't think that simply updating your HBC will solve this problem.
     
  7. Santi1031
    OP

    Santi1031 Member

    Newcomer
    17
    0
    Dec 11, 2011
    United States
    ok i will try to
     
  8. Santi1031
    OP

    Santi1031 Member

    Newcomer
    17
    0
    Dec 11, 2011
    United States
    hi i don't see anything in the hbc that says syscheck i did download it from you site and i put it in my sd card but i cant find it
     
  9. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Member
    10,974
    3,761
    Apr 2, 2011
    United States
    The Twilight Zone
    Do you have this file?
    Code:
    SD:\apps\SysCheck v2.1.0b19\boot.dol