Homebrew Channel - Applications not working (error message)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Kenshin Br, Dec 21, 2008.

  1. Kenshin Br
    OP

    Kenshin Br GBAtemp Regular

    Member
    146
    0
    Mar 6, 2008
    Brazil
    I installed the Homebrew Channel (using Twilight Hack) and I've worked with two apps: AnyRegion Changer and Setting Replace.

    These two apps worked well:

    - I could save my settings (Settin Replace) and modified my game region settings (AnyRegion). I have a JAP Wii and changed it from "JP Game Setting" to "US Game Setting". It was OK. Worked pretty well.

    But know I want to modifies my "Area Setting" and put to 3.2U because I want to have US official games on my Wii. Now I Wi-fi Connector and I can do this.

    The problem is that now these apps are presenting erros messages. I don't know why.

    The Homebrew channel is working well and recoganizes the two apps.

    I copy the apps to a SD card in folder called "app". Inside this folder I have two differents folders for each app. And I reneamed its executable files to "boot.dol".

    Is this the right procedure right?

    So, the Homebrew Channel recoganizes the apps and I can even access these apps. But when I access then they came with a error message; I don't know why.

    What am I doing wrong? What can I do to have the apps working again?

    Thanks.
     
  2. HaniKazmi

    HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,657
    42
    Jan 30, 2008
    Manchester
    are you on 3.4? Thats one reason for this error.
     
  3. Kenshin Br
    OP

    Kenshin Br GBAtemp Regular

    Member
    146
    0
    Mar 6, 2008
    Brazil
    Yep.

    When I installed the Wi-Fi USB conect. it updated my firmware to 3.4J.

    What can I do? There are some way to use apps in 3.4?
     
  4. afif95

    afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Member
    1,805
    1
    Nov 24, 2008
    Malaysia
    Malaysia!
    downgrade dude, downgrade.