Homebrew Browser Pain-in-the-Neck

Discussion in 'Wii - Nintendo Wi-Fi Connection' started by timishu, Mar 12, 2009.

  1. timishu
    OP

    timishu GBAtemp Regular

    Member
    2
    Jan 26, 2009
    United States
    Scatland
    This happens about every 2 out of 3 times that I load homebrew browser through HBC. I'll get a "Failed to Initialize Network" and then I get to sit there while it figures out exactly what it supposed to be doing. I return to HBC and press the Home button, and tad-dah, there's my IP address, so I would assume the Network is Initialized. I go back and load it, and again, nothing.

    I love this app and would really like to see if anyone has a solution for it. I honestly can't take much more of it.
     
  2. Blue-K

    Blue-K No right of appeal.

    Member
    2
    Jun 21, 2008
    Swaziland
    Helvetica
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=139531

    You will be amazed [​IMG]. It features a great functionality: It tries so long to connect to the Internet, until it is connected. No reloading of the App when it fails anymore. It's coming soon...
     
  3. HardOwned

    HardOwned Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 12, 2009
    Netherlands
    Thanks for the link Blue-K, very much appreciated.
    I had this program too, altough it worked a bit better for me.
    Hope this one works better.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice