1. Tariq909

    OP Tariq909 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Ok, I have my SD Card, a 1GB Sandishk SD Card. Now, I have followed all the directions listed, and made the folders and everything. But when I put the SD Card into the Wii, where it is supposed to have the little homebrew icon thing, nothing is there. Please help me. BTW, i havn't actually played the game yet, because it is coming on tuesday. Does that have anything to do with it?
     
  2. Arakon

    Arakon GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Messages:
    312
    Country:
    Gambia, The
    eh.. where'd you read anything about a homebrew icon? if you mean in the data managment, then that means your savegame isn't in the right folder.
    if you didn't go to data managment.. well, that's why.
    but you can't copy a save anyways until you have actually launched the game once before.
     
  3. Xeronage

    Xeronage GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    ..If you mean a 'Homebrew' channel, Those have to be installed USING the Twilight game...
     
  4. Tariq909

    OP Tariq909 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    I know that I needed to play the game once before, I was just getting this all ready so I can get my free VC games. But what I mean is, in the data management thing, after I click on SD Card, in the videos I have seen, there is usually an icon there, that says homebrew or something, that is not there when I go to it. Thanks.
     
  5. Arakon

    Arakon GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Messages:
    312
    Country:
    Gambia, The
    then it's named wrong or in the wrong folder.
     
  6. Tariq909

    OP Tariq909 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    I know you need the actual copy of TP, i'm just saying, in all the vids I've seen, when people go to copy the hacked save, there is an icon. But, whenever I go into my SD Card from the Wii, nothing is there, it is just a bunch of empty blocks. Please help me. I am just getting everything set up for tuesday, when the game comes
     
  7. Tariq909

    OP Tariq909 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Turns out, everything is named right, so I really don't know whats going on.
     
  8. Arakon

    Arakon GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Messages:
    312
    Country:
    Gambia, The
    like I said, you likely have the save named wrong or in the wrong folder, or your SD-Card isn't compatible or not formatted to FAT (FAT16).
     
  9. Tariq909

    OP Tariq909 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    It's all compatible and everything, and I have everything named right, but I think it is not showing up because I havn't played TP before. Hopefully i'm wrong, and everything will be fixed when the game comes. But if anybody knows whats wrong, please help.
     
  10. jan777

    jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,830
    Country:
    it will show up even if it's not played yet try this e:\private\wii\title\RZDE\data.bin
     
  11. Tariq909

    OP Tariq909 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Is it my SD Card, or is something just wrong? Because I just bought the SD Card, and anyways, would the SD card really be the problem?
     
  12. felix123

    felix123 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    261
    Country:
    New Zealand
    Tell us where exactly did you put the file.
     
  13. jan777

    jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,830
    Country:
    did you try my advice yet
     
  14. Tariq909

    OP Tariq909 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    I have it set up like H:\private\wii\title\RZDE, and I really don't know why it's working. I named it data.bin and everything. Is it possible that it just might be the particular save i downloaded, or is there just something really wrong?
     
  15. Arakon

    Arakon GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Messages:
    312
    Country:
    Gambia, The
    did you format the card right? yes, it can very well be your sd-card. try a different one.
     
  16. mattlouf

    mattlouf GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    219
    Country:
    United States
    yes, try to download it again, and choose the correct one (depending on your wii game region)
     
  17. Gamesphere

    Gamesphere GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    209
    Country:
    United States
    Make sure you are using the Twilight Hack save from your region! US.

    Make sure your Twilight save you actually play with is backed up before putting in the Hack save.
     
  18. Tariq909

    OP Tariq909 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    Ok, I have it formatted to FAT. If I try re formatting it, will it work?
     
  19. Arakon

    Arakon GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Messages:
    312
    Country:
    Gambia, The
    how would we know? try and see if it does.
     
  20. bubbleboy

    bubbleboy GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    272
    Country:
    United States
    Make sure you have the right save file, there's 4 of them
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Twilight,