help me

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by neokingster, Aug 24, 2009.

Aug 24, 2009

help me by neokingster at 8:35 AM (921 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. neokingster
    OP

    Newcomer neokingster Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    my r4i sdhc (the one in the red box) wont run any of my backups.It loads moonshel fine but when i click on ds games it just frezes. [​IMG] i dont understand?plz help.
     
  2. Blastoise

    Member Blastoise GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    336
    Country:
    Australia
    Copy all your games onto your computer and format your micro SD card. Put the games back on with the latest firmware update for your card.
    Try that
     
  3. neokingster
    OP

    Newcomer neokingster Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    what should i format it to?
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
  5. neokingster
    OP

    Newcomer neokingster Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    how do u reformat a folder? [​IMG]
     
  6. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    you don't reformat the folder..
    you format the whole drive
    this is why you should BACKUP everything from your SD CARD [​IMG]
     
  7. neokingster
    OP

    Newcomer neokingster Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    i have backed it up but how do u reformat it
     
  8. Blastoise

    Member Blastoise GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    336
    Country:
    Australia
    Right mouse click your micro sd card drive and click format. Make sure its set to FAT and then click start
     
  9. neokingster
    OP

    Newcomer neokingster Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    81
    Country:
    United Kingdom
    thanks its worked [​IMG]
     

Share This Page