1. suchatd

    OP suchatd Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    51
    Country:
    Thailand
    I open my friend's wii this evening and it show setup wizard (like a new wii) but text is non-human language.
    and when i set everything it' won't show System Menu. and when i turn it off and on again it's still show setup wizard - -?

    Does anyone ever got this problem? and How should i do.

    I can play with savemii and autoboot disc but can't run any homebrew coz no twilight hack and fw is 3.4U

    any idea?

    You can see video at http://www.youtube.com/watch?v=WNuTC8e8o0s
    PS. Sorry for my poor English.

    Best regards,
     
  2. gitkua

    gitkua GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    261
    Country:
    Netherlands
    wtf? and this is a new wii??
     
  3. Wiisel

    Wiisel GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,310
    Country:
    i second that
     
  4. feidhlim1986

    feidhlim1986 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    305
    Country:
    Weird! Its like your Wii's font is set to Wingdings [​IMG] I'd say get on the phone to Nintendo asap.
     
  5. geegee

    geegee GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    139
    Country:
    United States
    Wii=defective...
     
  6. Wiisel

    Wiisel GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,310
    Country:
    i wouldnt bother with ninty take it back to the seller
     
  7. techboy

    techboy GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Country:
    United States
    Had that happen to one i set up for a friend. You have a dud wii. Since its new, do what wiisel said and take it back to the shop and tell them it was bricked on arrival...
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Wizard, Setup,