Help me!! My wii loop in Setup Wizard.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by suchatd, Apr 18, 2009.

Apr 18, 2009
  1. suchatd
    OP

    Newcomer suchatd Advanced Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    51
    Location:
    Thailand
    Country:
    Thailand
    I open my friend's wii this evening and it show setup wizard (like a new wii) but text is non-human language.
    and when i set everything it' won't show System Menu. and when i turn it off and on again it's still show setup wizard - -?

    Does anyone ever got this problem? and How should i do.

    I can play with savemii and autoboot disc but can't run any homebrew coz no twilight hack and fw is 3.4U

    any idea?

    You can see video at http://www.youtube.com/watch?v=WNuTC8e8o0s
    PS. Sorry for my poor English.

    Best regards,
     
  2. gitkua

    Member gitkua GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    257
    Country:
    Netherlands
    wtf? and this is a new wii??
     
  3. Wiisel

    Member Wiisel GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,182
    Country:
    United Kingdom
    i second that
     
  4. feidhlim1986

    Member feidhlim1986 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    299
    Country:
    Ireland
    Weird! Its like your Wii's font is set to Wingdings [​IMG] I'd say get on the phone to Nintendo asap.
     
  5. geegee

    Member geegee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    Wii=defective...
     
  6. Wiisel

    Member Wiisel GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,182
    Country:
    United Kingdom
    i wouldnt bother with ninty take it back to the seller
     
  7. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Had that happen to one i set up for a friend. You have a dud wii. Since its new, do what wiisel said and take it back to the shop and tell them it was bricked on arrival...
     

Share This Page