Help me fix my mistakes

Discussion in '3DS - ROM Hacking, Translations and Utilities' started by Frankpug1999, Feb 8, 2017.

  1. Frankpug1999
    OP

    Frankpug1999 Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Feb 8, 2017
    United States
    So a couple months back I downloaded the Hyrule warriors legends .CIA and installed it but was greeted by the "error has occurred turn of your 3ds" so I didn't give it much thought and gave up. After my birthday passed, I used the money I received and bought a digital copy of Hyrule warriors legends and entered the code on Nintendo's website and then went to download it on my 3ds and the download went all the way through. Once I tried to start it up I am again greeted by the error message. I've tried everything I could find. I deleted the ticket, I tried repairing the game numerous times but it still doesnt work. If anyone knows how to help me, please do. I beg of thee.
     

    Attached Files:

  2. Bateees

    Bateees Advanced Member

    Newcomer
    69
    10
    May 4, 2015
    United States
    OfficialBrony likes this.
  3. Akira

    Akira I'm not a SHRIMP!!!!

    Member
    988
    330
    Apr 28, 2013
    You're using Luma 3DS + a9lh?
     
  4. Bateees

    Bateees Advanced Member

    Newcomer
    69
    10
    May 4, 2015
    United States
    Yep. Are you on CFW?

    EDIT: Sorry I got confused and thought you were talking to me. I have been awake almost 24 hours and need to go to bed.
     
    Last edited by Bateees, Feb 8, 2017
  5. plopo

    plopo Member

    Newcomer
    36
    5
    Dec 28, 2015
    Cote d'Ivoire
    Maybe a fake sd card
    Try h2testw (windows)
     
  6. Akira

    Akira I'm not a SHRIMP!!!!

    Member
    988
    330
    Apr 28, 2013
    If you are on CFW+a9lh, try booting Luma 3DS settings by pressing select on boot. Once you're on Luma 3DS configuration, see if the Clock+L2(x) is checked, If it is check, then try unchecking. Press start to save the config, and try opening the game again.
     
  7. Keynote

    Keynote Member

    Newcomer
    11
    5
    Feb 8, 2017
    Netherlands
    I had the same thing with Yoshi. Luckly I could solve it but didn't find any helpfull information about this. All info was just wipe your system or reflash the nand.
    Did you recieve an error after the eshop? it downloaded to 99% and stopped?
    And when install using Cia it simply didn't worked.
    Then repair in eshop will give you the error sd card is removed?


    But i used an older version of AL9H and Luma on that system (other systems worked perfectly) So I updated the AL9H and Luma. and it worked again
    For updating AL9H and Luma goto 3ds.guide (duh!)