Help! i cant download the DS_MEN DATA cause im using a mac!

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Benjamin, Nov 14, 2008.

  1. Benjamin
    OP

    Newcomer Benjamin Newbie

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Hong Kong
    [​IMG] i cant download the ds menu data for a R4 cause im using a mac! im using a micro SD card as my R4 didnt come with a mem card
     
  2. cardyology

    Member cardyology GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    566
    Location:
    Chorley Uk
    Country:
    United Kingdom
    Why cant you download it?

    I used my R4 with a macbook successfully for a year.

    Calm down & explain your problem properly & maybe someone can help.
     
  3. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    No flashcarts come with mem cards unless you buy a bundle with a mem card included.
     
  4. BORTZ

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,652
    Country:
    United States
    Id help cause i have a mac,... but i have no idea what your asking.
     
  5. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    Thats not a question, its a complaint... You dont need help.
     
  6. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    @OP: try explaining what your problem is, maybe then we can actually help you

    they do...
    Warning: Spoilers inside!
     
  7. agentgamma

    Member agentgamma I dont know what to put here

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    876
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Antarctica
    What site does it say on the box?
     
  8. Benjamin
    OP

    Newcomer Benjamin Newbie

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Hong Kong
    its like this, i'm using a mirco sd card as i didnt have a memory card that came with my R4, so i decided to test the card. When i put games in it , put it in my DS, turn it on, it said " could not find DS_MENU_DATA" so i decided to come here to try finding that data. i think i found it, and when i did, i downloaded it and it came as a binary file. i tried to put that in my DS and the same message came up " could not find DS_MENU_DATA"
    so i dont know what to do as i dont think i can get the data as most things are exclusive to windows.
     
  9. EmperorOfCanada

    Member EmperorOfCanada GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    1,478
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    You are *supposed* to be using a micro sd card. what else would you be using? a pen and paper?
     
  10. Annaaaaa

    Newcomer Annaaaaa Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    46
    Location:
     /l、 (゚、 。 7
    Country:
    Denmark
    downloading the firmware and paste to your card has nothing to do with the os you're using
    make sure you have a real r4 also the latest offical firmware is 1.18
     
  11. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    I think Benjamin is failing at unzipping the file before putting it on the memory card. Someone that knows how to use a mac should explain it.
     
  12. RT-9

    Member RT-9 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    105
    Location:
    PEI
    Country:
    Canada

Share This Page