Help Getting CSI - Deadly intent to work....?

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by technom8t, Jan 22, 2010.

Jan 22, 2010
  1. technom8t
    OP

    Member technom8t GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    163
    Location:
    Scotland, UK
    Country:
    United Kingdom
    Ok i have searched and searched and i know that others have had problems loading CSI-Deadly intent via USB Loader, when you get to the first crime/mission and select it, the wii just reboots, i have tried several different loaders and all do the same, does anyone know how i can get this to run via USB please ( i know i can do it via disc no problem)can the game ISO be patched in some way to sort it? im running the latest REV17 and my main USB loader is USBLOADER GX...

    Thanks in advance.

    p.s i also installed CIOS53 from the lates Cioscorp release just to see if that would help and still wouldn't load first nission....
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    You can't. No workaround available.
     
  3. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Wiipower has a compatability chart on this one.
    I believe its on there as a "new" 002 error......
     
  4. studnikov

    Newcomer studnikov Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    Canada
    I had the same problem till I installed the complete install of Cioscorp and it works now.
     
  5. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    I think cIOS53 installed and a DISC is the solution.
     
  6. technom8t
    OP

    Member technom8t GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    163
    Location:
    Scotland, UK
    Country:
    United Kingdom
    ok guy's thanks for the reply's looks like disc it is for this one then. Just out of couriosity does anyone know the reason why this game does ithis via USB?
     
  7. BenieUK

    Member BenieUK GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    126
    Country:
    United Kingdom
    +1
     
  8. lightyear

    Member lightyear GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    new security feature...I believe it may be BCA protection, if I'm not mistaken.
     
  9. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    It's not BCA, it's an IOS reloading game
     
  10. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Yep, it's an IOS Reloading game, none of these works as it should on usb loaders. And until now that's not even intended to complicate things for backups launchers, it's done for other(totally not backup related) reasons.
     
  11. VashTS

    Member VashTS Beat it, son

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,653
    Location:
    Upstate NY
    Country:
    United States
    I figure this game is so low profile that no one ever really looked into it in depth. I figured it was IOS reloading, because the game boots fine. I guess it'll file under the Sam and Max category?
     

Share This Page