HELP!!!! CIOS_FIX.wad won't install!!&#33

Discussion in 'Wii - Hacking' started by MyNiggaZ, Nov 4, 2008.

  1. MyNiggaZ
    OP

    MyNiggaZ Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 31, 2008
    United States
    I need help. I Have been trying to get backups to play on a softmoded wii. and through my many updates and downgrades and such I now can't get cios_fix to install after I install IOS16 like in the post: October 23rd Wii Fix by ‘a_running_pir8’. @ http://gbatemp.net/index.php?showtopic=112945. PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  2. jfjfjf

    jfjfjf Banned

    Banned
    0
    Oct 12, 2008
    Netherlands
    Are you using WadManager for IOS16 to install it?
    If you don't have it, it's in my sig.
     
  3. MyNiggaZ
    OP

    MyNiggaZ Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 31, 2008
    United States
    Yes i am. it says ios16 found and loaded then when i try to install it error's out!
     
  4. BIG MOE

    BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Member
    1
    Oct 19, 2008
    Syria
    Wiiland Hills
    did you patch the ioss after downgrades like the post says ?
     
  5. MyNiggaZ
    OP

    MyNiggaZ Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 31, 2008
    United States
    Hello... it says update then install ios16 then cios_fix haven't got to downgrade yet
     
  6. jfjfjf

    jfjfjf Banned

    Banned
    0
    Oct 12, 2008
    Netherlands
    Please describe the error.
     
  7. charlieawesome

    charlieawesome Member

    Newcomer
    2
    Oct 27, 2008
    nice username [​IMG]
     
  8. krunt

    krunt Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 4, 2008
    United States
    Hi,

    I am having the same problem and I'm wondering if you found a solution.

    Thanks
     
  9. jservs7

    jservs7 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    May 14, 2008
    I have not been able to install this with the custom WM either. I get ERROR! (ret = -1035)

    Anyway I can fix this? I am trying to get DVDX working on my friends 3.3U Wii and I need to get this to install.
     
  10. Diffusion

    Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Jul 14, 2007
    United States
    Someone I knew had the same problem, but "cIOS_249-rev6_rr.wad" installed correctly for them.
     
  11. jservs7

    jservs7 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    May 14, 2008
    What does that have to do with running the cios_fix.wad? [​IMG]
     
  12. Diffusion

    Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Jul 14, 2007
    United States
    If he's following the guide to remove Oct 23 update, all he needs is to install a cIOS. It doesn't matter which one it is, as long as it installs and works with IOS downgrader.
     
  13. GhostSonic

    GhostSonic GBAtemp Regular

    Member
    2
    Oct 12, 2008
    United States
    The fact that they're both cios'
     
  14. jservs7

    jservs7 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    May 14, 2008
    AHHHHH. Ok then, Ill try that 249 one then. [​IMG]
     
  15. jservs7

    jservs7 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    May 14, 2008
    BTW... anyone have a link? I tried Googling cIOS_249-rev6_rr.wad, but came up short.
     
  16. Diffusion

    Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Jul 14, 2007
    United States
  17. jservs7

    jservs7 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    May 14, 2008
    Thanks Diff, but when I try to run the cios_fix under custom WAD Manager, I still get the same -1035 error. Or do I have to use the regular WAD Manager?
     
  18. jservs7

    jservs7 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    May 14, 2008
    Am I the only one not getting DVDX working? [​IMG] I installed the cios_fix.wad with the regular WAD Manager, then ran the IOS Downgrader, but I didn't see anything download. (Not sure it's supposed to)

    I am stumped. [​IMG]
     
  19. RadioShadow

    RadioShadow GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    Aug 30, 2007
    UK
    Seems using the Custom WM doesn't install the 'cIOS_249-rev6_rr.wad'. Not sure why.

    Using the regular one works fine. [​IMG]
     
  20. MyGangstaZ

    MyGangstaZ Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 10, 2008
    United States
    My old username is My*iggaZ I had to change so I could post again so. I am still having problems installing cios_fix. I have updated to 3.3u. installed IOS 16. Opened custom Wad manager and it won't install cios_fix.. Is there any way to get that running pirate in here? I'll pm him.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice