Hacking Question Help! Black Screen after booting up switch

zyklp5673

New Member
Newbie
Joined
Sep 6, 2020
Messages
2
Trophies
0
Age
21
XP
24
Country
United States
When booting up my switch normally, the nintendo logo appears but then afterwards there is just a black screen. I can turn it off by pressing the power button for 15 seconds, then it boots into RCM mode just fine, and I'm able to inject hekate. A similar thing happens when I try to boot into atmosphere, the splashscreen appears, but then it's follows by a black screen. Last night I was able to boot just fine into the normal OS (I hadn't tried booting into atmosphere).

Please help! Thank you
 

zyklp5673

New Member
Newbie
Joined
Sep 6, 2020
Messages
2
Trophies
0
Age
21
XP
24
Country
United States
between now and the time of my original post, i restored NAND and re-formatted the microsd, i can ONLY boot into rcm and send payloads. trying to launch the stock sys or atmosphere results in a black screen after the nintendo logo/atmosphere logo.
 

thesjaakspoiler

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 20, 2018
Messages
380
Trophies
0
Age
121
XP
543
Country
Afghanistan
If you burned too many fuses and went back to a previous backup, then you also won't be able to make it past the Nintendo logo.
There are some posts around here mentioning how to solve that.
 
  • Like
Reactions: zxr750j

kidkat210

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 9, 2016
Messages
448
Trophies
1
Age
26
XP
1,022
Country
United States
If you can boot into sysnand after booting into hekate. Then all you need to do is do a firmware update to fix mismatched fuse count
 

Draxzelex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2017
Messages
15,918
Trophies
1
Age
27
Location
New York City
XP
10,976
Country
United States
between now and the time of my original post, i restored NAND and re-formatted the microsd, i can ONLY boot into rcm and send payloads. trying to launch the stock sys or atmosphere results in a black screen after the nintendo logo/atmosphere logo.
Your fuse count doesn't match your current firmware. Either update your firmware to match your current firmware or simply enable AutoRCM.
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • kenenthk @ kenenthk:
    @ Costello thinking of adding a new generation I noticed most are green
  • Xzi @ Xzi:
    Well-executed concept in your game, @KimKong . Music's pretty great too!
    +1
  • KimKong @ KimKong:
    @Xzi Thanks for the feedback! I'm planing to make alot more music for each of the levels, so it don't get so repetitive! And working on some graphical upgrade ideas!
    +1
  • kenenthk @ kenenthk:
    Do you use 8bit equipment for the music and FL studio
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    I did notice one particularly bad bit of text formatting (and minor typo): in the UFO fight, when trying to shoot at the bottom, it says "Looks like the UFO have some kinda shield" - "has" is better. Also, the very next text box has "L et's try shooting the top instead!" with a line break in the word "Let's".
    +1
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Oh, and I have no idea how to get past this gap - it's too close to the roof. https://imgur.com/A2mYGPy
    +1
  • KimKong @ KimKong:
    @kenenthk I used OpenMPT to make all the music. My brother will be helping out with some more tunes in the future!
  • KimKong @ KimKong:
    @RichardTheKing Thank you so much for pointing out that dialog bug!! I never noticed it while finishing up these new boss fights..

    And that gap on that level should be close enough to jump if you run? I might have to lower that platform a bit maybe?
    +1
  • KimKong @ KimKong:
    Thanks so much for the feedback!! You are awesome!!
  • DrunkenMonk @ DrunkenMonk:
    RIP GBA section 2021 :cry:
  • Darth Meteos @ Darth Meteos:
    Has the GBA section been removed? :O
  • KimKong @ KimKong:
    Wait WHAT???
  • Undwiz @ Undwiz:
    I'll be banned after this My Wife passed away 3 months ago , We have 3 kids. Living in a Motel right now . I make enough for a place but need a deposit.... Please help share the word. paypal.me/jdcass82 Sorry , I'll take the Ban if need be , just trying to get a home and out this Motel ... Need to get My Kids out of this place.
  • Shadowfied @ Shadowfied:
    hello
  • DinohScene @ DinohScene:
    is this the krusty krab?
  • tsao @ tsao:
    no this is tsao
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    gbatemp.net/groups/ Yeah, I can see cloned groups here. Like, there's FOUR "The Nintendo group!"s all done by Crazynoob458. Glitch, a la cloned blogs?
  • DinohScene @ DinohScene:
    one tsaoburger please
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    leave the chips
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    @RichardTheKing nah mate, groups are sorted by Most messages etc, that's likely why you see "dupe" groups
  • tsao @ tsao:
    do you want a drink or nah
  • DinohScene @ DinohScene:
    yeh one medium Volvic please
  • tsao @ tsao:
    anything extra?
    tsao @ tsao: anything extra?