ROM Hack [Header] Need a header for a game nobody plays

ShikaCyka

New Member
OP
Newbie
Joined
Mar 23, 2015
Messages
4
Trophies
0
Age
26
Location
Blue Mounds, Wisconsin
XP
43
Country
United States
Is anyone willing to use their gateway on a game that's just collecting dust and rip the header from it and inbox me with it? I'm a poor little baby with no gateway so I can't do it myself. I just want to play my roms online without getting banned :cry:
 

iViperz

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 7, 2015
Messages
204
Trophies
0
Age
27
XP
225
Country
Games don't cost that much though... You could easily get a brand new sealed game for roughly £10. I may sound ignorant here but surely that's manageable.

Even if it isn't just use cias
EDIT: nevermind about the cias. I gathered from the thread that you're using a sky...
 
  • Like
Reactions: Skelletonike

Adeka

Beta Tester
Member
Joined
Mar 19, 2013
Messages
4,168
Trophies
0
Age
29
XP
1,623
Country
United States
It was your choice of choosing sky over gateway.

You don't even need a gateway cart to dump your own header. You can do it with just a gateway compatible 3ds.
 

ShikaCyka

New Member
OP
Newbie
Joined
Mar 23, 2015
Messages
4
Trophies
0
Age
26
Location
Blue Mounds, Wisconsin
XP
43
Country
United States
A brand new game is not the problem, I have several already. I'm running on a Japanese import New 3DS (not XL) so it came with 9.5 already installed so I can't even run a gateway to dump a game. Really, any help would be appreciated.
 

Adeka

Beta Tester
Member
Joined
Mar 19, 2013
Messages
4,168
Trophies
0
Age
29
XP
1,623
Country
United States
A brand new game is not the problem, I have several already. I'm running on a Japanese import New 3DS (not XL) so it came with 9.5 already installed so I can't even run a gateway to dump a game. Really, any help would be appreciated.

Didn't the JAP n3ds ship with 8.1? Did you buy it new?
 

Adeka

Beta Tester
Member
Joined
Mar 19, 2013
Messages
4,168
Trophies
0
Age
29
XP
1,623
Country
United States
No, I bought it used from someone. I system restored to load my own information on it, but it's still 9.5.

Your mistake is going to cost you big time. The chances of finding a private header here are slim. People here don't normally share them unless your friends with someone here.

Your best bet is buy a gateway compatible 3ds and dump your own then return the 3ds.
 

ShikaCyka

New Member
OP
Newbie
Joined
Mar 23, 2015
Messages
4
Trophies
0
Age
26
Location
Blue Mounds, Wisconsin
XP
43
Country
United States

Blue Lamb

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 21, 2007
Messages
105
Trophies
0
XP
374
Country
United States
I thought the 3DS didn't need headers for games that are installed from .CIA format? How come this method isn't more common?
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: Cheapest I found $230 tax/s&h +1