Hdd problems & USB loader

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jono@home, Apr 27, 2009.

Apr 27, 2009

Hdd problems & USB loader by jono@home at 9:53 PM (777 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. jono@home
    OP

    Member jono@home GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    273
    Country:
    United Kingdom
    Been having some problems with my Harddrive & Usb loader (just about every version their is)

    Seagate freeagent Go 320gb

    A few games crash .. Black screen after about 10 to 15 minutes play

    I know about the spindown thingy.. thats set to off/never...


    I have even taken it apart and had hd parm on it.. and tried a Y shaped usb lead connected to the wii


    Games examples that crash.

    Pikmin & Pikman 2

    MarioWare Smoothmoves and a few others

    The damn thing is driving me nuts,, however.. I find if unplug the drive shortly after the game has loaded then reconnect the drive I have no problems with it, and no game crashes..

    It seems the wii loses connection with it at some point, hence why I have to reconnect the drive (bug in the cios/ usb loader ?)


    Anyone experiencing problems with this drive.. or any drive ?

    tried about every version of cios there is
     
  2. thc42O

    Banned thc42O Banned

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    470
    Country:
    Canada
    i have a free agent desk, did u use the seagate manager to turn "sleep NEVER"
     
  3. jono@home
    OP

    Member jono@home GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    273
    Country:
    United Kingdom
    yes done that...


    its all very bizarre the drive appears to goto sleep after a few minutes..

    so after i boot a game up i then unplug it then plug it back in and all seems fine

    its very bizarre what it is doing..


    can't figure it out for the life of me...
     

Share This Page