Hacking HBC upside down

_evox_

Member
OP
Newcomer
Joined
Dec 8, 2009
Messages
6
Trophies
0
XP
31
Country
please someone help me, i updated to 4.2 with Waninkoko updater and after that my HBC is upside down. what i need to do or what i need to have to work everything again?
 

burrellbloke

Active Member
Newcomer
Joined
Oct 1, 2008
Messages
34
Trophies
0
XP
91
Country
If you have cIOSCorp installed that would explain why your HBC is upside down.

If you want to continue using cIOSCorp and have your HBC the right way up use DOP-IOS to download a "clean" IOS 61. Then use the Hackmii installer to get to the HBC install and uninstall option. Once you have a clean IOS 61 on your system uninstall HBC and immediately reinstall it whilst you are still in the Hackmii installer. This should result in HBC being installed using IOS 61 and not IOS 36.

As as been stated above if you are not using CIOSCorp just use DOP-IOS to install a clean IOS 36.
 

Dmon84

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 15, 2009
Messages
129
Trophies
0
Age
38
Location
Stuttgart
XP
40
Country
Gambia, The
I had the same problem. just look what IOS your HBC is using. In my case it is IOS61. HBC needs a unpatched IOS, so use dopIOS to install the needed IOS and leave it unpatched.
 

_evox_

Member
OP
Newcomer
Joined
Dec 8, 2009
Messages
6
Trophies
0
XP
31
Country
i couldn't sleep without fix the HBC, i only downloaded a clean IOS61 with dop-ios v8 and everything went to normal. thx guys. i searched a lot but i couldn't find anything that cloud help me
 

etrigan

Active Member
Newcomer
Joined
Feb 17, 2008
Messages
27
Trophies
0
XP
210
Country
United States
mooseknuckle2000 said:
seriously, google is your friend. It does frustrate me though that Team Twiizers annoyed people with this on purpose.


they did? what a bunch of douches lol.

anyways i fixed it with a reload also...which seems like the fix all for this "issue".
 

WiiShizzza

Graphics juggler
Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
1,201
Trophies
0
Website
Visit site
XP
230
Country
Gambia, The
1. open HBC and check the ios which it runs on.
2. get dop ios(mod) and install a "clean" ios with the number you determined in step 1.

that's it.
 

_evox_

Member
OP
Newcomer
Joined
Dec 8, 2009
Messages
6
Trophies
0
XP
31
Country

dck

Member
Newcomer
Joined
Apr 10, 2009
Messages
14
Trophies
0
XP
59
Country
United States
etrigan said:
they did? what a bunch of douches lol.

If I remember correctly, the reason is that they cannot guarantee HBC working with an arbitrarily modified IOS. So there is a requirement that at least *ONE* IOS needs to be original. That seems to be fair in my book. They made it quite obvious when the requirement is not met.
wink.gif
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: https://www.cnn.com/2022/09/27/business/mcdonalds-adults-happy-meal/index.html