Hacking having problems with RGH loading games

jefffisher

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
1,621
Trophies
1
XP
2,073
Country
United States
i got a rgh hacked 360 from devin, i got black ops, street fighter x tekken and halo anniversary working fine, but batman arkham city freezes at the beggining of the game when catwoman comes in and i have to unplug the xbox to fix it, ultimate marvel vs capcom 3 black screens at boot but i can push the middle xbox button and the menu comes up and i can go back to home from there.
i've tried extracting them with XBOX 360 ISO Extract v 0.6 i've also tried ISO2god 1.3.6 either way of ripping the games gives the same problem.
the games were FTP'd to the xbox harddrive and booted via freestyle dash.
i also got super meat boy which is stuck in trial mode.

does anyone know how to solve my problem?
 

DinohScene

Gay twink catboy
Global Moderator
Joined
Oct 11, 2011
Messages
22,599
Trophies
4
Location
Восторг
XP
23,131
Country
Antarctica
Extract them with Xbox Image browser and load them up.

Xex only files should be better + it saves you space.

As for super meat boy.
Have you placed it in the correct folder?

Otherwise I'd suggest updating your FSD or downgrading your FSD.
Maybe a reinstall of FSD would solve it.
 

jefffisher

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
1,621
Trophies
1
XP
2,073
Country
United States
Extract them with Xbox Image browser and load them up.

Xex only files should be better + it saves you space.

As for super meat boy.
Have you placed it in the correct folder?

Otherwise I'd suggest updating your FSD or downgrading your FSD.
Maybe a reinstall of FSD would solve it.
thanks i tried extracting the iso's with the program you suggested
i'm getting the exact same problems as before.

yes super meat boy is in the right place

also installed latest FSD did not help.
 

DinohScene

Gay twink catboy
Global Moderator
Joined
Oct 11, 2011
Messages
22,599
Trophies
4
Location
Восторг
XP
23,131
Country
Antarctica
Hmm

You could convert it into a GOD container and load it via the retail MS dash if you really want to play it.

Otherwise try to load it via XeXMenu.
 

jefffisher

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
1,621
Trophies
1
XP
2,073
Country
United States
Hmm

You could convert it into a GOD container and load it via the retail MS dash if you really want to play it.

Otherwise try to load it via XeXMenu.
i've already tried both of those, and i tried installing the updates.

it almost seems like the xbox could be the problem but with other games working perfectly that's not likely.
 

DinohScene

Gay twink catboy
Global Moderator
Joined
Oct 11, 2011
Messages
22,599
Trophies
4
Location
Восторг
XP
23,131
Country
Antarctica
Loading it via the retail MS dash?

That should normally work.....

It couldn't be the 360 it self because normally it should load all games.
 

DinohScene

Gay twink catboy
Global Moderator
Joined
Oct 11, 2011
Messages
22,599
Trophies
4
Location
Восторг
XP
23,131
Country
Antarctica
Is the DVD drive flashed?

Otherwise you could try to burn them on a disc and load them via a disc.
If that doesn't work then it's either getting another copy of the game (preferred retail and rip it) or another dump.
 

Armadillo

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 28, 2003
Messages
4,295
Trophies
3
XP
5,371
Country
United Kingdom
Box could need updating to latest hacked dash/kernal (unless it's already on it). Dashlaunch bypasses the update check and will let you attempt to load games on any version and can cause some strange behaviour. Soul Calibur V would launch but turn the xbox off at checking for saves until I updated my jtag to what ever soul calibur would normally need.
 

jefffisher

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
1,621
Trophies
1
XP
2,073
Country
United States
Is the DVD drive flashed?

Otherwise you could try to burn them on a disc and load them via a disc.
If that doesn't work then it's either getting another copy of the game (preferred retail and rip it) or another dump.
yeah i'll try to find a dual layer or someone i can borrow an original from ,thanks.
Box could need updating to latest hacked dash/kernal (unless it's already on it). Dashlaunch bypasses the update check and will let you attempt to load games on any version and can cause some strange behaviour. Soul Calibur V would launch but turn the xbox off at checking for saves until I updated my jtag to what ever soul calibur would normally need.
i thought about that but street fighter x tekken works fine and its newer that ultimate marvel vs capcom, and batman freezes during the first cutscene, i'll try to figure out which dash/kernal i have.
 

DinohScene

Gay twink catboy
Global Moderator
Joined
Oct 11, 2011
Messages
22,599
Trophies
4
Location
Восторг
XP
23,131
Country
Antarctica
You can find the Dash + Kernel in the system settings tab (last page of your dashboard)

Updating the 360 is simple.
Just use the original NAND to rebuild a hacked one.
 

jefffisher

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
1,621
Trophies
1
XP
2,073
Country
United States
You can find the Dash + Kernel in the system settings tab (last page of your dashboard)

Updating the 360 is simple.
Just use the original NAND to rebuild a hacked one.
thanks hopefully devin has the original NAND because i do not.

it have version 2.0.14699.0 so that might be the problem.
 

DinohScene

Gay twink catboy
Global Moderator
Joined
Oct 11, 2011
Messages
22,599
Trophies
4
Location
Восторг
XP
23,131
Country
Antarctica
I think that you can use the hacked NAND to update the system.

It's always better to use the clean NAND but you can try.
If it doesn't work then you can always flash the old NAND back with XeLL ;]

14699 shouldn't interfere with the games but you never know indeed.
 

Armadillo

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 28, 2003
Messages
4,295
Trophies
3
XP
5,371
Country
United Kingdom
14699 should be fine for both of them games, minimum kernel version for both (assuming you don't skip the check with dashlaunch) is 13599.
 

godreborn

Welcome to the Machine
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
38,467
Trophies
3
XP
29,233
Country
United States
my guess is that this is a dash launch problem. make sure ur launch.ini has contpatch = false. what dash launch r u using? if u don't know, u can find out by booting a dash launch installer. I should've clarified that the contpatch should fix xbla games from showing up as trial. though, the freezing issue is also likely related to dash launch.
 

jefffisher

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
1,621
Trophies
1
XP
2,073
Country
United States
my guess is that this is a dash launch problem. make sure ur launch.ini has contpatch = false. what dash launch r u using? if u don't know, u can find out by booting a dash launch installer. I should've clarified that the contpatch should fix xbla games from showing up as trial. though, the freezing issue is also likely related to dash launch.
thanks that fixed the xbla games i figured it out a while ago.
but the other two games still dont work, batman freezes when catwoman comes in, ultimate marvel vs capcom 3 black screens on boot. and now i've discovered spiderman shattered dimensions loads forever.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Don't get me wrong the normal music in Doom is great too, but the PSX one had a more hmmm stereo...