Hacking Having a Little issue.. Anyone had this problem ~?~

SuperDan

Im Aware ... Im Unaware
OP
Member
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3,112
Trophies
1
Location
Londoner , Living In Louisiana ...
XP
4,963
Country
United States
Check your install folder on the SD. You cannot have any file or folder names with special symbols like @ or ! or "tm"
let me have a quick look mate

--------------------- MERGED ---------------------------

let me have a quick look mate
it did have a "tm" at the end retrying now

--------------------- MERGED ---------------------------

let me have a quick look mate

--------------------- MERGED ---------------------------


it did have a "tm" at the end retrying now
EDIT : ahhh you are a freaking legend bro !!! it's working again !!! thanks so much !!
 
Last edited by SuperDan,
  • Like
Reactions: Kafluke

Gjt1997

Member
Newcomer
Joined
Aug 18, 2018
Messages
6
Trophies
0
Age
24
XP
141
Country
United States
Glad you got it sorted!

Hey, sorry to bother you, I know I'm a bit late to the discussion, but I'm having the same problem, but only with certain games, such as Volgarr the Viking. When I put it into the install folder and run wup installer gx2 it just says, "No installable content found" I also checked for any special characters such as @, ! or tm, and there weren't any. Any idea what I might have done wrong?
 
Joined
Nov 24, 2017
Messages
641
Trophies
0
Age
80
XP
812
Country
United States
Hey, sorry to bother you, I know I'm a bit late to the discussion, but I'm having the same problem, but only with certain games, such as Volgarr the Viking. When I put it into the install folder and run wup installer gx2 it just says, "No installable content found" I also checked for any special characters such as @, ! or tm, and there weren't any. Any idea what I might have done wrong?
I think I had this problem, the folder to install may be too long. Try shortening it or something.
 

Arecaidian Fox

fox-ott
Member
Joined
Sep 5, 2013
Messages
1,283
Trophies
1
Age
34
Location
Washington State
XP
2,464
Country
United States
Hey, sorry to bother you, I know I'm a bit late to the discussion, but I'm having the same problem, but only with certain games, such as Volgarr the Viking. When I put it into the install folder and run wup installer gx2 it just says, "No installable content found" I also checked for any special characters such as @, ! or tm, and there weren't any. Any idea what I might have done wrong?
I think I had this problem, the folder to install may be too long. Try shortening it or something.
The old-school WUP Installer before it got that slick GX2 GUI had a similar issue. If needed, use very short filenames for the game folders you're installing and make sure there's no special characters.
 

Gjt1997

Member
Newcomer
Joined
Aug 18, 2018
Messages
6
Trophies
0
Age
24
XP
141
Country
United States
The old-school WUP Installer before it got that slick GX2 GUI had a similar issue. If needed, use very short filenames for the game folders you're installing and make sure there's no special characters.
It's showing up now, thank you so much! my problem was, I didn't realize The O in Volgarr was a special character
 

Kafluke

Well-Known Member
Member
Joined
May 6, 2006
Messages
5,474
Trophies
0
Age
45
XP
4,583
Country
United States
I always rename. For example, super mario 3d world, I renamed to "sm". It doesnt matter what you call it. Once its installed it will have the correct name. You could call it "supercoolgame" and once it was installed it would be named properly
 
  • Like
Reactions: SuperDan
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    iDestroyRebels @ iDestroyRebels: having problems updating to newest version of PS3HEN. no idea what im doing, can't find any...